A képeket amiket a fotós csinál a modellekről, azt a modellek is megkapják? És feltehetik facebookra vagy nem?
Ma az utcán leállított egy nő aki modelleket keres a zaranak,bershkának meg még más üzketeknek.Behívott egy irodába és felvette az adataimat,valamint egy jelképes összeget kért,hogy tudja,hogy tényleg komolyan gondolom.Elmondta,hogy a ruhákat,sminkest,fodrász mindent ők biztosítanak nekem és én pedig megkapom azokat a ruhákat amikben lefotóznak és mellé még pénzt is kapok.Szóval nem hinném,hogy átverés.Pár hét múlva lesz az első fotózás és arra lennék kíváncsi,hogy a képeket amiket csinálnak rólam én is megkapom?Valamint használhatom is (facebook,instagram...)?
16/L
Nem irom ki a facebookomat gykra.Ha akarod megadod es bejelollek :))
Utolso,a kamu szovegnek mar lejart a szavatossaga.H kapnal gyomorrontast tole! :P
Kérdező, megkaptad a ruhákat és a pénzt?
Nem, ugye?
ELmondom mi történt: készítettek rólad pár fotót, amiért TE fizettél 5000 ezret, valószínűleg az életben nem keresnek többet, hanem inkább sok más lányt, aki szintén fizet nekik 5 ezret pár fotóért.
Utolsó!
Én ismerem,vagyis többnyire a szakmabelik ismerik itthon,külföldön sokkal híresebb.
De ha jól tudom ő Szlovákiában lakik,nemde? :)
Egyébként szép hosszú sorokat írtál csak egy a baj:
Mondhatunk bármit nem fog nekünk hinni...
És szerintem ha meg is kérdezed őket,ők is csak minket fognak megerősíteni,hisz tudjuk hogy a booker-ek (modellügynökök) nem kérik,hanem a adják a pénzt a modelleknek :)
Szlovákiában lakik vagyis itt született, ahogyan én is, ugyanazon városkában, a mi iskolánk padját koptatta, és szomszédok a papámékkal (mondjuk, én még nem találkozhattam vele).:)
Hát, igen, sajnos mondhatom itt a magamét, úgysem érti meg. Én csak próbáltam nem sértően, kicsit átélve a szegény, átvert kislány helyzetét írni neki, hátha így jobban megérti.
/41./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!