Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » A képeket amiket a fotós...

A képeket amiket a fotós csinál a modellekről, azt a modellek is megkapják? És feltehetik facebookra vagy nem?

Figyelt kérdés

Ma az utcán leállított egy nő aki modelleket keres a zaranak,bershkának meg még más üzketeknek.Behívott egy irodába és felvette az adataimat,valamint egy jelképes összeget kért,hogy tudja,hogy tényleg komolyan gondolom.Elmondta,hogy a ruhákat,sminkest,fodrász mindent ők biztosítanak nekem és én pedig megkapom azokat a ruhákat amikben lefotóznak és mellé még pénzt is kapok.Szóval nem hinném,hogy átverés.Pár hét múlva lesz az első fotózás és arra lennék kíváncsi,hogy a képeket amiket csinálnak rólam én is megkapom?Valamint használhatom is (facebook,instagram...)?

16/L

2016. ápr. 28. 16:12
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:

Nem irom ki a facebookomat gykra.Ha akarod megadod es bejelollek :))

Utolso,a kamu szovegnek mar lejart a szavatossaga.H kapnal gyomorrontast tole! :P

2016. máj. 14. 15:20
 52/58 anonim ***** válasza:
Ezt mondhatnam a te atlatszo szovegeidre is :/ nem latszik rajtad, hogy 16 eves vagy... Komolyan mintha egy kis 12 eves irna a valaszokat, aki csakazertisb e akarja bizonyitani az igazat.
2016. máj. 14. 17:22
 53/58 anonim ***** válasza:
Ilyenen volt a barátnőm is úgy 2 éve. Azóta is hívják... viszont egy rokon kiscsaj 15 évesen elment egy castingra, semmi pénzt nem kértek, csak eleinte nem kapott pénzt a képekért, szerepléseiért. Szerepelt pl egy divatról szóló műsorban, ahol egy tervező ruháit mutatta be, nem kapott érte semmit. Utána kb fél évig hivogatták mindenféle fotózásra, smink/farmer/gitárok..stb, de semmot nem.kapott érte. Fél év után lett az első fizetős munkája Kínában. Neked meg első alkalom után pénzt adtak, meg megkaptad a ruhákat? Érdekes lenne...
2016. máj. 14. 22:51
 54/58 anonim ***** válasza:

Kérdező, megkaptad a ruhákat és a pénzt?

Nem, ugye?

ELmondom mi történt: készítettek rólad pár fotót, amiért TE fizettél 5000 ezret, valószínűleg az életben nem keresnek többet, hanem inkább sok más lányt, aki szintén fizet nekik 5 ezret pár fotóért.

2016. máj. 19. 04:53
 55/58 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van. És kérlek kérdező, meg ne próbáld elhitetni velünk, hogy megkaptad a ruhákat és a pénzt, mert senki sem vogja neked elhinni -.-"
2016. máj. 19. 19:14
 56/58 anonim ***** válasza:
100%
Na, ez eddig a 3. válszom, de remélem, ez már megfelel. Tudod, ki az a Rajzák Kinga? Ha nem, nézz utána. Őt kétszer is leszólították, de nem akart modellkedni, második alkalommal mégis, amikor a nő adott neki névjegykártyát, anyukája ötlete szerint mégis belement. Az ügynökségénél egy fityinget sem kértek tőle. Eleinte nem kapott mindent egyből, de idővel megdolgozott ezért, ma pedig már olyan szinten van, hogy ha neki nem megfelelő egy időpont, mondhatja, hogy bocsi, ha én kellek nektek, akkor várjatok egy hetet. És mondja is, mert közben vizsgái vannak, ugyanis londoni egyetemen tanul. Ő okos volt, akkor még csak 14 éves, de több esze volt, mint neked. Ő is az anyukájával ment végül bele a dologba, de nem pénzért, akkor az anyja (aki egyébéként orvos, és a papámék szomszédjában lakik) biztosan nem megy bele, mert nem hülye, ahogyan Kinga sem az. Téged jól átvertek, édes szívem. Ha mégsem, akkor elnézést. De erről azért még megkérdezem Kingát, ha anyukámnak sikerül lebeszélnie a vele való interjúmat. Azért a képeid érdeklenének, ha nem zavar. Mint mondtam, lehet, hogy nem átverés, de úgy tűnik, az. További szép napot.
2016. máj. 24. 16:37
 57/58 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Én ismerem,vagyis többnyire a szakmabelik ismerik itthon,külföldön sokkal híresebb.

De ha jól tudom ő Szlovákiában lakik,nemde? :)

Egyébként szép hosszú sorokat írtál csak egy a baj:

Mondhatunk bármit nem fog nekünk hinni...

És szerintem ha meg is kérdezed őket,ők is csak minket fognak megerősíteni,hisz tudjuk hogy a booker-ek (modellügynökök) nem kérik,hanem a adják a pénzt a modelleknek :)

2016. máj. 25. 15:08
 58/58 anonim ***** válasza:

Szlovákiában lakik vagyis itt született, ahogyan én is, ugyanazon városkában, a mi iskolánk padját koptatta, és szomszédok a papámékkal (mondjuk, én még nem találkozhattam vele).:)

Hát, igen, sajnos mondhatom itt a magamét, úgysem érti meg. Én csak próbáltam nem sértően, kicsit átélve a szegény, átvert kislány helyzetét írni neki, hátha így jobban megérti.

/41./

2016. máj. 25. 17:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!