A képeket amiket a fotós csinál a modellekről, azt a modellek is megkapják? És feltehetik facebookra vagy nem?
Ma az utcán leállított egy nő aki modelleket keres a zaranak,bershkának meg még más üzketeknek.Behívott egy irodába és felvette az adataimat,valamint egy jelképes összeget kért,hogy tudja,hogy tényleg komolyan gondolom.Elmondta,hogy a ruhákat,sminkest,fodrász mindent ők biztosítanak nekem és én pedig megkapom azokat a ruhákat amikben lefotóznak és mellé még pénzt is kapok.Szóval nem hinném,hogy átverés.Pár hét múlva lesz az első fotózás és arra lennék kíváncsi,hogy a képeket amiket csinálnak rólam én is megkapom?Valamint használhatom is (facebook,instagram...)?
16/L
Buta kislány. :D
A jelképes összegekből szedik össze magukat.
Illetve egy noname kislány nem fog sminkest, fodrászt, pénzt és a végén több 10e Ft-os ruhákat kapni. :D
Ne álmodj. Átvertek csúnyán.
5000 ft.Viszont azt mondták,hogy nem kell 5000 adjak,elég ha fotózáson kifizetem.És a neten megnéztem és egy létező modellügynökség.Minden adat stimmell,szóval nem átverés. :p
De mind1,a kérdés az,hogy a képeket én is megkapom?
Arra azért vigyázz, hogy ne legyen előtte portfolio fotozás több tízezerért. Elég nagy túlzásnak látszik a ruha plusz pénz egy abszolút kezdőnek.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: mivel esetleg olyan ruhák is vannak a képen amikor megkapod amit a cég még nem hozott ki.. szerintem nem kell sokat gondolkodni, hogy mit íratnak alá a szerződésben...
Kezdjük ott, hogy ilyet alapból nem csinálhatnál 16 évesen szülői beleegyezés nélkül
Folytatva azzal, hogy mi a fenéért kérnének tőled pénzt, ha arról van szó, hogy ők fizetnek neked ezért?
Most képzeld már el a szitut, hogy elmegyek egy állásinterjúra, azt mondják, hogy ők felvesznek engem, de fizessek nekik egy jelképes összeget előbb.
Gondolkodj már kislány. Hiába erőlködsz, akkor is jól át lettél verve.
Nem, nem feltetlenul kapod meg. Ok ezekbol a fenykepekbol elnek. Ha kiraknad oket akkor nem erne semmit a foto. Szerzoi jog vedi oket.
Egyebkent tenyleg ne legy naiv. Koss veluk szerzodest.
Egyebkent a no tenyleg lehuzott teged raadasul most arra is rajott hogy naiv vagy. Ettol fuggetlenul lehet hogy behivnak fotozasra de ha teheti at fog verni. Ugy ne engedd magadat lefotoztatni hogy nem kotsz szerzodest amit minimum a szuleidnek megmutatsz. Mondjuk muszaj is lesz mivel amig nem vagy nagykoru a szuleid kepviselnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!