A képeket amiket a fotós csinál a modellekről, azt a modellek is megkapják? És feltehetik facebookra vagy nem?
Ma az utcán leállított egy nő aki modelleket keres a zaranak,bershkának meg még más üzketeknek.Behívott egy irodába és felvette az adataimat,valamint egy jelképes összeget kért,hogy tudja,hogy tényleg komolyan gondolom.Elmondta,hogy a ruhákat,sminkest,fodrász mindent ők biztosítanak nekem és én pedig megkapom azokat a ruhákat amikben lefotóznak és mellé még pénzt is kapok.Szóval nem hinném,hogy átverés.Pár hét múlva lesz az első fotózás és arra lennék kíváncsi,hogy a képeket amiket csinálnak rólam én is megkapom?Valamint használhatom is (facebook,instagram...)?
16/L
Drágám te tényleg önfejű vagy és beképzelt :)
Én pedig ünnepélyesen bejelentem,hogy jól palira vettek.
Felhívta anyukádat és mondtak egy fotózás időpontot?
Attól még,hogy felhívta anyukádat nem azt jelenti.
Ha olyan rendes ügynökség lenne,akkor felhívnák a szüleid szerződést iratnak.
DE! Ha nem vagy 170-3 felett és nem jók a méreteid esélytelen.
"Nem abból a lányból lesz modell,akinek leghamarabb megnőtt a melle,és kiteszi,hanem a vékony gólya,cérna lányokból" - Kajdi Csaba
Fogd fel,hogy NINCSEN MAGYARORSZÁGON BERSHKA,ZARA,FOREVER21,H&M,TALLY FOTÓZÁS és még sorolhatnám.
Mivel külföldön csinálják, GYAKORLOTT MODELLEK.
Akik kb. 2-3 éve a szakmába vannak.
Lehet,hogy lekezelőek voltak az első válaszolók,viszont 100%-ba igazuk van.
Bocsánat,ha megbántottalak,a fentiekkel,csak én tisztában vagyok ezek a dolgokkal,és nagyon bánt ha átvernek lányokat.
És sajnos azt kell,hogy mondjam (mivel pénzt kértek) biztos átverés :(
Kérlek gondold meg! Pont azért hívta fel anyud,(nem tudom milyen anyagi körülmények között éltek),mert adtál neki pénzt,és tudja,hogyha ennyit kifizettél többet is fogtok fizetni.
Tegnap keresték meg az én tesómat is,és mivel nem adott pénzt így anyát nem hívták felXDD
Szóval ismét elmondom ha nem vagy elég,magas,vékony,nyúlánk,akkor téged jól átb@.... :)
Gondold meg még 1x!
Ha gondolod írj privátban:)
Ajánlom figyelmedbe:
Azt mondták,hogy csinálnak képeket és ezeket majd mutogatni fogják üzleteknek (vagy mi).
És nem azt mondták,hogy a bershkának,zarának keresnek modelleket,hanem hogy a kezük közül kerültek már ki zara modellek.Nem az anyanyelvemen beszéltek szóval nem mindent értettem.Egyébként meg nem Magyarországon élek :))
És nem lettem volna senkivel sem bunkó ha a válaszolók nem ilyen arrogáns és lekezelő hangnemben beszéltek volna velem.
Na de majd meglátjuk,hogy mi lesz. :) És sikerült tapasztalatokat is olvasnom az ügynökségtől.És úgy tűnik,hogy minden oké.
De majd írok pár nap múlva,hogy mi volt. :))
Jézusom! :O
Csak nehogy prostinak vigyenek :o
Írj mindenképp privátba majd hogy mi volt!
Az igen te leányzó, téged aztán jól kijátszottak itt vagy amott. :D
Na mindegy. Szerintem is csak leakarnak húzni, de legyen neked igazad kérdező!
Egy percig sem állítottam,hogy Mo-n élek.Ha kicsit visszanézed amit írtam,mondtam,hogy az ügynökség be van jelentve a firme.info-n.Firme?Van olyan szó magyarul?Én nem tudok róla...
Egyébként is azt hiszel el amit akarsz :) Nem a te dolgod...
Képzeljétek,nem volt átverés.Csináltak rólam képeket és felvettek az adatbázisba :)
Azt mondták,hogy max 2 hónapon belül biztos hívni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!