Szerintetek mennyi esélyem van modellnek lenni?
13 éves vagyok. A keresztanyukámnak a legjobb barátnője egy nagyon jó és elismert fotós. Én ugyan még csak 168cm vagyok de apukám 195cm, anyukám 170cm szóval valószínüleg növök még :D Szép homokóra alakom van, ráadásul a mellem is elég nagy, a fenekem szivecske alakú. A fotós és még sok ember szerint karakteres az arcom.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy így mennyi esélyem van modellnek lenni?
Ui: csak normális válaszolat kérnék, köszi!
Gyerekmodellnek (már) nagy vagy, felnőttnek (még) kicsi.
Ha nem tetszik a válasz, akkor így jártál...:)
Modelleknél nem előny a nagy mell. A homokóra alak sem, az, már bocsánat, a telt alkatot jelenti. Nem lehet túl széles csípő.
Az arcod nem látjuk, próbáld meg, hátha...
A 170 cm kevés.
Amúgy. Apukád magasságára ne alapozz, ha örökölted volna tőle, akkor már rég 175 felett lennél.
A sok ember véleményéről meg csak annyit, hogy a saját lányának / unokájának / testvérének / legjobb barátnőjének, stb., mindenki szépeket mond.
A "karakteres" pedig nem feltétlenül azt jelenti, hogy szép. A ritka csúnyákra is azt mondják, ha kedvesek akarnak lenni, hogy karakteres az arcuk, vagy azokra, akik pl. nő létükre férfias vonásokkal rendelkeznek.
Láttam már pár olyan bemutatót, ahol direkt "karakteres" arcú modelleket vonultattak fel, de ők nem Victoria's Secret kategóriások. :D Palvin Barbikára se mondják, hogy karakteres.
Ettől függetlenül lehet, hogy szép vagy, bár 13 éves kislányokat még jobb esetben nem néz meg annyira az ember, nincsenek is még úgy kialakulva a vonásaik.
Ne ringasd magad hiú ábrándokba, én azt mondom. Gondolkodj inkább valami megvalósítható jövőképen, valami olyan szakmán, amivel 30 éves korodban is építheted a karriered, és nem mondják fel a szerződésedet, csak mert lóg a melled és lett két szarkalábad.
" Szép homokóra alakom van, ráadásul a mellem is elég nagy,"
Erős esélyed van, de az erotikus szakmában. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!