Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » A képeket amiket a fotós...

A képeket amiket a fotós csinál a modellekről, azt a modellek is megkapják? És feltehetik facebookra vagy nem?

Figyelt kérdés

Ma az utcán leállított egy nő aki modelleket keres a zaranak,bershkának meg még más üzketeknek.Behívott egy irodába és felvette az adataimat,valamint egy jelképes összeget kért,hogy tudja,hogy tényleg komolyan gondolom.Elmondta,hogy a ruhákat,sminkest,fodrász mindent ők biztosítanak nekem és én pedig megkapom azokat a ruhákat amikben lefotóznak és mellé még pénzt is kapok.Szóval nem hinném,hogy átverés.Pár hét múlva lesz az első fotózás és arra lennék kíváncsi,hogy a képeket amiket csinálnak rólam én is megkapom?Valamint használhatom is (facebook,instagram...)?

16/L

2016. ápr. 28. 16:12
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
91%
Nem azért, de egy nap leszólít húsz ilyen naiv lányt, mint te, és máris 100 ropival lesz gazdagabb...
2016. ápr. 28. 16:55
 12/58 A kérdező kommentje:
Anyámmal voltam.És visszajárót is kaptunk.Valamint a modellügynökségnek van oldala és a googlen még véleményket is lehet róla olvasni,és márpedig ha átverés lenne akkor nem lenne ilyen nagy a pontszáma googlen.És fotózásra is csak szülőkkel mehetek,hogy nehogy olyan képek készüljenek amikbe a szüleim nem egyeznek bele.
2016. ápr. 28. 16:57
 13/58 A kérdező kommentje:
Jajj mármimt nem visszajárót kaptunk,hanem olyan lapocskátmhogy kifizettük.
2016. ápr. 28. 16:59
 14/58 anonim ***** válasza:
85%

Adott egy számlát, vagy nyugtát. Az nem jelent semmit. :D

Bármilyen jogcímen kiállíthatta.

2016. ápr. 28. 21:47
 15/58 anonim ***** válasza:
83%
A 9esnek teljesen igaza van! Konyorgom gondolkodj mar -.-" egy full kezdo vagy, (lennel) aki meg eleteben nem modellkedett es azt hiszed, h ezek majd eled raknak sminkest, fodarszt meg minden lof@*t??? Ez most komoly?? Te tenyleg ezt elhiszed? Ne rohogtess mar! Ertem en, h ez az almod szb stb, mindenkinek mostansag, de azert ez tulzas, at lettel verve, el kell fogadni ez van :/ (ja es nyugodtan le lehet pontozni, te irtad ki a kerdest nem mi)
2016. ápr. 28. 23:07
 16/58 A kérdező kommentje:
A nyugtán rajta vannak az adatok és bármilyen kódot a nyugtáról beírok a googlebe kiadja.És a firme.info-n is fent vannak/be vannak jelentve.Szóval ez már lerágott csont.És a modellkedés egyáltalán nem az álmom,de egyszer kipróbálnám magam benne. :p Úgy bírom,hogy sokan mennyire a szívükön viselik a sorsomat :)) Képzelem olyan emberek lehettek akiknek a modellkedés az álmuk(hát nekem nagyin nem) de sehogy se jön össze nekik. :) Szomorú :c
2016. ápr. 29. 10:18
 17/58 ivcsfáfá ***** válasza:
100%
Megkerdezhetem, hogy milyen magas vagy illetve mi az ugynokseg neve?
2016. ápr. 29. 15:59
 18/58 anonim ***** válasza:
81%

Te írtad ki ide a kérdést, gyökér.

Fogd már fel, hogy egy nyugta nem ér semmit. Főleg azért nem, mert azt értékesítés után adják. Ergo aki elad valamit az állítja ki, nem az aki megveszi a szolgáltatásaid.

A másik, egy kezdő soha nem kap sminkest, fodrászt, pénzt, ruhát, ez nem így megy. Az előleg kérés sem így megy.

A nyugta ha kaptál azért kell, hogy ne legyen mivel feljelenteni őket, ha rájössz, milyen csúnyán átvertek.

Mivel azt mond amit akar, adózott a pénz után, és nem is fogja annyira a bíróságot érdekelni.

2016. ápr. 29. 16:32
 19/58 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom valószínűnek, őket szerzői jogok védik, de ez szerintem változó.

Nem vagyok ebben jártas, de lehet, hogy becsaptak, amíg nem kötsz velük szerződést, addig egyálatlán nem biztos, de nem mondom, hogy mindneképpen átverés, csak van rá elég nagy esély, de drukkolok neked, hogy ne így legyen.

Azért azon kicsit kiakadtam, hogy így kezeled, hogy próbálnak a saját módjukon segíteni neked, ez még nem azt jelenti, hogy irigyek (amúgy is, szerintem röhejes, ha valaki arról álmodozik, hogy illegesse- billegesse magát egy kifutón- ez úgysem tart örökké), csak segíteni próbálnak, de persze az már a te döntésed, hogy te ezt elfogadod vagy sem.

2016. ápr. 29. 17:38
 20/58 anonim ***** válasza:
87%
Mi az hogy azt feltételezed h minekünk ez az álmunk h mi legyünk modellek???? Honnan a francból betted te ezt?? Honnan szűrted te le ezt a felettébb logikus következtetést? De persze mindenki magából indul ki.
2016. ápr. 29. 22:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!