A képeket amiket a fotós csinál a modellekről, azt a modellek is megkapják? És feltehetik facebookra vagy nem?
Ma az utcán leállított egy nő aki modelleket keres a zaranak,bershkának meg még más üzketeknek.Behívott egy irodába és felvette az adataimat,valamint egy jelképes összeget kért,hogy tudja,hogy tényleg komolyan gondolom.Elmondta,hogy a ruhákat,sminkest,fodrász mindent ők biztosítanak nekem és én pedig megkapom azokat a ruhákat amikben lefotóznak és mellé még pénzt is kapok.Szóval nem hinném,hogy átverés.Pár hét múlva lesz az első fotózás és arra lennék kíváncsi,hogy a képeket amiket csinálnak rólam én is megkapom?Valamint használhatom is (facebook,instagram...)?
16/L
(Kérdésben):„Ma az utcán leállított egy nő aki modelleket keres a zaranak,bershkának meg még más üzketeknek.”
(33):„nem azt mondták,hogy a bershkának,zarának keresnek modelleket,”
(5): „5000 ft.Viszont azt mondták,hogy nem kell 5000 adjak,elég ha fotózáson kifizetem.”
(23): „5000 ft nem nagy pénz.”
(33): Nem az anyanyelvemen beszéltek szóval nem mindent értettem.Egyébként meg nem Magyarországon élek :))
(37): Egy percig sem állítottam,hogy Mo-n élek.Ha kicsit visszanézed amit írtam,mondtam,hogy az ügynökség be van jelentve a firme.info-n.Firme?Van olyan szó magyarul?Én nem tudok róla...
Tehát egy magyar oldalon, magyar embereknek beírod, hogy az utcán leszólítottak és nem írod mellé, hogy nem Magyarországon akkor az eset -mindaddig míg az ellenkezőjét nem állítod- Magyarországon történt. A Te fenti állításaid alapján magyar anyanyelvű vagy és külföldön leszólítottak, majd -mint kétszer is leírtad, csak hogy jól tudjuk értelmezni a szöveget- elkértek 5.000,- Ft-ot azért, hogy a Zarának de mégsem a Zarának modellkedjél. Ezek szerint Hollandiában élsz.. bár mintha ott már kivonták volna a forgalomból a Ft-ot tízegynéhány éve...
Majd ha megvoltak a fotózások szívesen nézünk Rólad képeket itt a gyakorin...
Huu 42-es ez nagyon jó volt :D
Kérdező te meg rendesen beégtél :,D
A valós tény:
Átvertek, csak nem akarod itt elismerni, én inkább húzni akarod azoknak az agyát, akik sokkal okosabbak nálad.
#42- es: Jogos, nagyon jogos.
Nem Magyarországon forintot, méghozzá 5000- et, a Zarának, de nem a Zarának. Csak enm mered bevallani, higy butuska vagy, akit átvágtak. Pedig törődj bele, mindenki a hibáiból tanul. Jelenleg te két hibából is okulhatsz: ne dőlj be mindennek és ne hazudj. Jó tanács, mi?;)
Két hónap, pff... Jó add meg nekik a számomat, én is szeretnék átverésből modell lenni. Ja, nem. Nem akarok modell lenni, please.
*nem, hogy
/Ha gyorsan gépelek, az előbb- utóbb hibás lesz.../
Nem Hollandiában élek :)) nem is tudom,hogy honnan vetted,mert .ro végződés Romániára utal.És mivel nem ismeritek az itteni pénzemet,ezért átváltottam. :)) Ha azt mondom,hogy 70 lejt kérték,akkor mit szóltok hozzá?
Egyébként meg megérte nekem még úgy is ha átverés,hisz a képeket megkaptam és nagyon tetszenek. :D
De csak nyugodtan veregessétek a seggeteket a földhöz,hogy jajj de igazából van. Hisz legtöbbször a leg butább emberek képzelik magukat a leg okosabbaknak. ;)
Egyébként ha nem hiszitek el,hogy igazat mondok,adjátok meg a facebookotokat és bejelöllek titeket. :)) Az új profilképem a fotózáson készült. :p
És utánna már legalább nem pofáztok itt,hogy kamu kamu! :)))))))
"Hisz legtöbbször a leg butább emberek képzelik magukat a leg okosabbaknak. ;)"
Végre egy mondat amivel egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!