Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » A képeket amiket a fotós...

A képeket amiket a fotós csinál a modellekről, azt a modellek is megkapják? És feltehetik facebookra vagy nem?

Figyelt kérdés

Ma az utcán leállított egy nő aki modelleket keres a zaranak,bershkának meg még más üzketeknek.Behívott egy irodába és felvette az adataimat,valamint egy jelképes összeget kért,hogy tudja,hogy tényleg komolyan gondolom.Elmondta,hogy a ruhákat,sminkest,fodrász mindent ők biztosítanak nekem és én pedig megkapom azokat a ruhákat amikben lefotóznak és mellé még pénzt is kapok.Szóval nem hinném,hogy átverés.Pár hét múlva lesz az első fotózás és arra lennék kíváncsi,hogy a képeket amiket csinálnak rólam én is megkapom?Valamint használhatom is (facebook,instagram...)?

16/L

2016. ápr. 28. 16:12
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
81%
Borzasztóan naív vagy.Olyan világos hogy át lettél verve mint a nap.
2016. ápr. 30. 20:51
 22/58 A kérdező kommentje:
Nyugalom emberek! Lehet,hogy átvertek,lehet,hogy nem. :)) Nem kell ezen úgy kiakadni és parasztkodni velem. :) 5000 ft nem nagy pénz.Nem fogom a párnámat telesírni,mert annyit elveszítettem.Ha meg nem átverés,akkor meg maximálisan megérte. :p
2016. máj. 1. 16:21
 23/58 anonim ***** válasza:
81%
Maximalisan megérte az átverés!!??
2016. máj. 1. 17:50
 24/58 A kérdező kommentje:

Szövegértelemzés 1-es XD

"Ha meg NEM átverés,akkor meg maximálisan megérte."

Remélem,hogy így könnyebben megérted.

2016. máj. 1. 18:01
 25/58 anonim ***** válasza:
84%

Próbálom az előttiekhez képest szalonképesen kifejezni magam.

Na szóval vágjunk bele:D

Egy modellügynök nem kér pénzt SOHA se jelképes összeget se semmilyent,mivel a modellek jutalékából élnek.(Amit már a modellek megkerestek).

Az egy dolog,hogy fent vannak a honlapon és adnak nyugtát/számlát,az még nem jelenti azt,hogy nem kamu.

Ha a magasságod minimum 170 cm (ebben az esetben is nagyon karakteres arcodnak kell lenni)vagy 173 felett kell lenned.

62-es derékkel

90-es csípővel

És olyan 87-es mellednek max.

Több lánnyal is előfordult már.Szépen sorjában kérik el a pénzt,mert gondolj bele....ha azt mondják 1 milkó lenne elsőre akkor te bele mentél volna?

És az ilyen nagy márkákat inkább külföldön fotózzák.

És nem kezdő modellkel hanem gyakorlottal aki benne van a szakmában.

Visage,Attractive,VM,Diary,Icon

Ez a top 5 ügynökség,ők azok akik igazi modellek menedzselésével foglalkoznak.

Szóval ha megvannak a fent említett méretek,akkor jelentkezz hozzájuk nyugodtan :)

2016. máj. 1. 20:07
 26/58 Cennedy ***** válasza:
81%

Legelső szabály az ügynökségeknél: Ha tényleg kellesz nekik, egy fillért sem kérnek el tőled.

Tapasztaltból mondom:)

Szóval szerintem csak átverés volt.

Ennyire azért ne legyél buta

2016. máj. 2. 19:02
 27/58 anonim ***** válasza:
81%
Tök jó hogy pont te szólsz le másokat szövegértelmezés miatt."Ha NEM átverés". De igen az,fogd már fel.Nem kell parasztkodni veled? Ép te vagy az aki mindenkinek csak parasztul bír visszaválaszolni holott csak segíteni akartunk.
2016. máj. 2. 21:33
 28/58 anonim válasza:
71%
Úristen,hogy lehet valaki ennyire hülye?
2016. máj. 4. 18:44
 29/58 A kérdező kommentje:

Ünnepélyesen bejelentem,hogy nem volt átverés!:3

Ma anyámat felhívták és megbeszélték vele ,hogy mikor lesz a fotózás.

Köszönöm a sok rosszindulatot, de végül nekem lett igazam,és nem átverés. :)

További szép napot! :*

2016. máj. 5. 15:47
 30/58 anonim ***** válasza:
72%

Senki nem rosszindulatból mondta neked nem tudom miért gondolod így és még mindig úgy gondolom vagyis tudom hogy átverés.A Zara és a Bershka nem úgy keresi a modeljeit hogy leálít tapasztalatlan lányokat az utcán.És mégis milyen ügynökség kérne pénzt?

De nem kell ünnepélyesen bejelenteni semmit mert nagyon nem érdekel senkit.Csak a kérdésedre valaszoltunk.

2016. máj. 5. 20:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!