A képeket amiket a fotós csinál a modellekről, azt a modellek is megkapják? És feltehetik facebookra vagy nem?
Ma az utcán leállított egy nő aki modelleket keres a zaranak,bershkának meg még más üzketeknek.Behívott egy irodába és felvette az adataimat,valamint egy jelképes összeget kért,hogy tudja,hogy tényleg komolyan gondolom.Elmondta,hogy a ruhákat,sminkest,fodrász mindent ők biztosítanak nekem és én pedig megkapom azokat a ruhákat amikben lefotóznak és mellé még pénzt is kapok.Szóval nem hinném,hogy átverés.Pár hét múlva lesz az első fotózás és arra lennék kíváncsi,hogy a képeket amiket csinálnak rólam én is megkapom?Valamint használhatom is (facebook,instagram...)?
16/L
Szövegértelemzés 1-es XD
"Ha meg NEM átverés,akkor meg maximálisan megérte."
Remélem,hogy így könnyebben megérted.
Próbálom az előttiekhez képest szalonképesen kifejezni magam.
Na szóval vágjunk bele:D
Egy modellügynök nem kér pénzt SOHA se jelképes összeget se semmilyent,mivel a modellek jutalékából élnek.(Amit már a modellek megkerestek).
Az egy dolog,hogy fent vannak a honlapon és adnak nyugtát/számlát,az még nem jelenti azt,hogy nem kamu.
Ha a magasságod minimum 170 cm (ebben az esetben is nagyon karakteres arcodnak kell lenni)vagy 173 felett kell lenned.
62-es derékkel
90-es csípővel
És olyan 87-es mellednek max.
Több lánnyal is előfordult már.Szépen sorjában kérik el a pénzt,mert gondolj bele....ha azt mondják 1 milkó lenne elsőre akkor te bele mentél volna?
És az ilyen nagy márkákat inkább külföldön fotózzák.
És nem kezdő modellkel hanem gyakorlottal aki benne van a szakmában.
Visage,Attractive,VM,Diary,Icon
Ez a top 5 ügynökség,ők azok akik igazi modellek menedzselésével foglalkoznak.
Szóval ha megvannak a fent említett méretek,akkor jelentkezz hozzájuk nyugodtan :)
Legelső szabály az ügynökségeknél: Ha tényleg kellesz nekik, egy fillért sem kérnek el tőled.
Tapasztaltból mondom:)
Szóval szerintem csak átverés volt.
Ennyire azért ne legyél buta
Ünnepélyesen bejelentem,hogy nem volt átverés!:3
Ma anyámat felhívták és megbeszélték vele ,hogy mikor lesz a fotózás.
Köszönöm a sok rosszindulatot, de végül nekem lett igazam,és nem átverés. :)
További szép napot! :*
Senki nem rosszindulatból mondta neked nem tudom miért gondolod így és még mindig úgy gondolom vagyis tudom hogy átverés.A Zara és a Bershka nem úgy keresi a modeljeit hogy leálít tapasztalatlan lányokat az utcán.És mégis milyen ügynökség kérne pénzt?
De nem kell ünnepélyesen bejelenteni semmit mert nagyon nem érdekel senkit.Csak a kérdésedre valaszoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!