Lehetnék modell? (kép) 17/L
"ezek hülyék"
szerintem nagyon szép vagy és megpróbálhatod, senki az ég világon semmit nem tud a modellkedésről csak okoskodnak itt neked. PRÓBÁLD MEG MINDENKÉPPEN!! ki tudja mi fog megvalósulni ? :D HAJRÁ!
Szerintem hasonlítasz" Hürrem"-re a szulejmán-ból:DDDD
hát egy próbát megér:) jelentkezz neten ha kapsz vissza értesítést akkor lehet szerencséd:)
Szia!
Nem szeretnélek megbántani,de szerintem őszinte válaszokra vagy kíváncsi.
Az első képen nézel ki a legjobban,mert ott nem vagy mű.
Nagyon sok a smink.
Egy modell természetes,nem kancsal,a szemöldöke szép,formásan meg van csinálva.
Amúgy kép alapján szerinted meg lehet mondani,hogy hány cm vagy?Meg azért jó lenne tudni,hogy hány kg vagy,mert azok a legfontosabb dolgok.
Amúgy nagyon tucatlány vagy.
Agyonsminkelt.
Plusz még egy kicsit duci is vagy a modellkedéshez.
Nem azt mondom,hogy most kezdd el magad éheztetni,de ezzel az alkattal nem hiszem,hogy felvennének.Sőt,meg sem castingolnának!
A szemöldöködön pedig kéne egy kis változtatás,mert aki ezt megformázta,az nagyon rosszul csinálja!
Meg egy modellnek különlegesnek kell lennie,másnak,mint a többi lány.
A második képen pedig kicsit ijesztő az arcod...
A mosolyod sem a legszebb,de ez mindenkinél más.
Bár biztos nem lehetsz modell,azért ha annyira bízol magadban akkor próbáld ki.Menj be egy ügynökséghez,és próbáld meg!De szerintem aki annyira szeretne modell lenni,az már rég kipróbálta volna,és nem ezen az oldalon kérdezgetne.
Vagy ezt csak azért kérdezted,hogy majd jöjjenek a válaszok,hogy:"Jaj,de szép vagy,menj csak és próbáld ki,én tuti felvennélek!"
És hogy bátorítsd magad ezekkel a válaszokkal...
Bár nem ez volt a kérdés,szerintem egyáltalán nem vagy szép,főleg ezekkel az arcvágásokkal...
És számomra kicsit szánalmas is,hogy az emberek azért kiteszik a képüket nyilvános fórumokra,hogy pár jó kommentet szerezzenek maguknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!