Lehetnék modell? (kép) 17/L
2013. dec. 12. 17:38
21/61 anonim válasza:
Túl Nőies vagy modellnek. Legalábbis a klasszikus értelembe vett kifutómodellnek.
Ahogy nézem neked van melled és gondolom feneked is. Ami jó a pasiknak, de nem jó a modellügynökségeknek.
Nekem pl. kimondottan tetszik a formád és az arcod is szép (és ennyiből nem vágnám Rád azt, hogy buta liba), de szerintem soha nem lesz belőled híres modell.
22/61 anonim válasza:
Nem vagyok jartas ebben a temaban, inkabb kerdezz meg egy hozza erto illetot, de ugy latom, hogy a hasad kornyeken van egy kis felesleged. Ami ajanlani tudnek az, hogy maskep formazd a szemoldokedet, mert igy eleg butanak tunsz elso 3 kepen. Ne vedd szivedre, ez csak sajat velemeny.
23/61 lenor válasza:
A megdugnámos komira annyit hogy te se tűnsz ez alapján egy einsteinek xd amugy meg ha valaki ilyet ír hogy taszító az irigység ha nem akkor ird azt hogy nem szimpi. Amugy meg kép alapján mit ítélkeztek ? Azért mert csajos meg szép akkor már rögtön ostoba ? Ez vicc
24/61 anonim válasza:
Ha tegyük fel azt mondanám nekem nem tetszik a lány nem következik belőle hogy irigy vagyok rá. Szokjatok le erről... Ha valaki nekem NEM tetszik, mégis MIT irigyelnék benne? :D Hozzáteszem nekem speciel nincs semmi bajom a hölggyel csak a szemöldöke röhejes.
25/61 anonim válasza:
ma 21:40!
15 éves kislányok véleményére nem szoktam adni:)
26/61 anonim válasza:
én sem igazán értem,hogy abból hogy valakinek nem tetszik a másik miért az jön le kapásból hogy irigyek rá
27/61 anonim válasza:
nem
glamur esetleg ahhoz meg kicsi vagy de még így is kéne legalább sportolni
28/61 anonim válasza:
Inkább a csajom lehetnél. De a barátnőidet is bevállalnám. ;)
29/61 lenor válasza:
Nem az a baj hogy nem tetszik valakinek mert olyan ember nincs aki mindnekinek tetzik! Hanem ahogy kifejezitek a nem tetszést na az ami elég szánalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!