Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lehetnék modell?

Szerintetek lehetnék modell?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 6. 18:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Csinos vagy. Ha lenne modellügynökségem tuti alkalmaználak. De látatlanban nem tudom az elvárásokat a szakmában :)
2013. nov. 6. 19:26
 2/14 anonim ***** válasza:
nem, nem vagy csúnya, de modellektől távol állsz, am az utolsó előtti képen hasonlítottál miley cyrus-ra :D
2013. nov. 7. 14:47
 3/14 anonim ***** válasza:
NEM, egyáltalán nem vagy ,modellnek való
2013. nov. 7. 18:08
 4/14 anonim válasza:

Nagyon szép pofikád van, és az alakod is jó. Kezdj el valamit sportolni (úszás), hogy kiforrjon az amúgy is remek alakod, és akkor nem lesz az a modell ügynökség, ami visszautasítana.

23/F

2013. nov. 7. 22:32
 5/14 anonim válasza:
Szép lány vagy, de a modellkedésről inkább mondj le.. Rengeteg csinos, mutatós lány van már akikkel amúgy se könnyű felvenni a versenyt.Mellesleg valaki meg mondhatná, hogy miért akar már boldog-boldogtalan modell lenni..?!
2013. nov. 8. 00:15
 6/14 anonim ***** válasza:
Az első képen kicsit vaskosnak nézel ki, a lábaid se valami vékonyak. Meg alacsonynak tűnsz. Hétköznapi értelemben vékony vagy, de a modellkedéshez szerintem nem. Hétköznapi értelemben megint csak helyeske arcod van, de nincs benne semmi karakter ami kell egy modellnek lennie.
2013. nov. 8. 12:05
 7/14 anonim válasza:
szerintem simán lehetnél modell, nagyon szép vagy :)
2013. nov. 8. 16:09
 8/14 anonim ***** válasza:
Neeem.Nagyon szép vagy félre ne értsd,de nem különleges az arcod,és nem vagy modell alkat.
2013. nov. 8. 21:36
 9/14 gasp válasza:
ne is gondolkodjal ezen. a modelleknek karakteres arcuk van. van rajtuk vmilyen kulonleges arcvonas.....neked az arcod nem ilyen.
2013. nov. 9. 12:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Sztem szép vagy, de nincs semmi karakteres az arcodban, nem emlékeznék rád, ha látnálak egy kifutón.
2013. nov. 13. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!