Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lehetnék modell? (kép) 17/L

Lehetnék modell? (kép) 17/L

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

ezen a középső vagyok

[link]

2013. dec. 12. 17:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:
még régen a bijou brigitte-ben
2013. dec. 12. 20:19
 12/61 anonim válasza:
90%

Nos igen... te tényleg full buta lány vagy.

A modellkedéshez pedig magasnak, vékonynak,különlegesnek kellene lenned. Te viszont alacsony, aránytalan és átlagos vagy. Az arcbőröd csúnya, a szemöldöködnek pedig natúrnak kellene lennie.. nem ilyen ocsmánynak..

Építő kritika, de ezeken nem tudsz változtatni.. :)

2013. dec. 12. 20:27
 13/61 anonim ***** válasza:
100%
Nincs modell alkatod, nem valami különleges az arcod... Nem tudom szerintem nem. De amúgy szép lány vagy csak nem modellnek való
2013. dec. 12. 22:40
 14/61 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy modellnek való,annak pedig igaza van aki felhoztam a szemöldöködet:a modellektől elvárják a természetességet,egy ilyen szemöldökkel kapásból elküldenének
2013. dec. 13. 00:29
 15/61 anonim ***** válasza:
100%
A modelleket általában extrém (különleges) külsejük miatt választják ki. Van bennük valami egyedi, nem mindennapos. Ami különleges szépséggé varázsolja őket. Pl. Kate moss, Naomi Cambell, Mila Jojovič. Mindketten magasak (az fontos) és egyik se nyerne szépségversenyt. Mégis különleges egyedi megjelenésüknek köszönhetően modellek lettek. Te is szép vagy. De nincs meg benned az a valami. Persze nem vagyok szakértő. Próbálj elmenni egy ilyen castingra. Lehet beválogatnak.
2013. dec. 13. 07:10
 16/61 anonim válasza:
100%
Szia. Abban igaza van a többieknek, hogy azok jók modellnek akiknek különleges, karakteres vonásaik vannak. Szerintem te nagyon átlagos vagy ahhoz hogy modell lehess, az alkatod se nagyon megfelelő hozzá, de ettől még nem vagy csúnya és taszító sem.Láttam én már olyan modellt, aki bűn ronda amúgy, de mégis modell, mert annyira karakteres az arca. szerintem is az a legjobb ötlet ha elmész egy castingra és ott megmondja hogy mihez tudsz kezdeni, ugyanis többféle kategória van a modellkedésen belül is, hátha beválasztanak valahová.
2013. dec. 13. 13:22
 17/61 lenor válasza:
11%
Itt mindenki nagyon okosnak hiszi magát :D! Én nem vagyok 180 cm magas és 50 kg de mégis nagyon sok fotózásra hívnak pedig az arcom inkább babás mint karakteres és sztm nagyon gyönyörű az arcod és simán lehetnél modell az meg hogy itt olyanokat irnak rád hogy taszító stb. nem más csak IRIGYSÉG!
2013. dec. 13. 13:51
 18/61 anonim ***** válasza:
100%
Arc alapján bárki lehet, ha vékony és megvan 175 cm.
2013. dec. 13. 18:07
 19/61 anonim ***** válasza:
100%

Irigység???elvagy tévedve..

én írtam azt hogy taszító..igen engem kifejezetten taszít ez a lány,nemtudom miért de minden embernek megvan a maga ízlése és az én izlésembe nem illik bele ez a lány.Attól még nem csúnya,és lehet hogy millió ember szerint gyönyörű..de engem taszít és kész.

kérdező: nem tudom megmondani miért,talán a szemöldököd miatt.Eléggé természet ellenes,de amint mondtam attól hogy én nekem nem tetszel attól még más embereknek tetszhetsz.

ui: bocsi a helyesírási hibákért.

peace,nem vezérel rossz szándék

2013. dec. 13. 19:57
 20/61 anonim ***** válasza:
92%

Nálam sincs irigység, fiú vagyok...

Amit írtam, most is úgy gondolom.

Megdugnám, de ilyen buta, sötét lány többre nem kellene.

2013. dec. 13. 20:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!