Szerintetek lehetnék modell?
Figyelt kérdés
A képet kommentbe raktam ki (különben letörlik).Fotózáson készült a kép még júliusan...itt még eléggé kis vaskos karom volt de azóta fogytam pár kilót.Szerintetek jó lennék modellnek?(hülyék kerüljenk és csak őszintén!)2013. dec. 3. 20:54
2/15 anonim válasza:
Nagyon szep vagy de szerintem max csak fotomodellnak kifutora nem.
3/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!! Kifutóra nem is szeretnék....felnék hogy elesek....fotomodellre gondoltam :))
2013. dec. 3. 21:18
4/15 anonim válasza:
Én nem látom benned a modellt, bocsi:s ráadásul ez annyira nem látszik a ruhától, de szerintem nem vagy elég vékony modellnek. Ez nem jelenti azt, hogy lenne rajtad felesleg, de ugye a modellek már szinte anorexiás vékonyak:s
5/15 anonim válasza:
Modell bárki lehet. Te egy átlagos kislány vagy, szupermodell sose lesz belőled, de ettől még fotózhatnak ha te ezt akarod. Megélni nyilván nem fogsz ebből, szóval a suli legyen a fontosabb.
6/15 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi érdekes az arcodban. Nem vagy csúnya, de szerintem nem vinnéd sokra a modell szakmában....
7/15 anonim válasza:
Helyes kislány vagy de nincs benned semmi modelles szerintem
8/15 anonim válasza:
Nagyon rossz képet raktál fel, nagyjából semmi sem látszik az arcodból, mert lefelé tekintesz és az állad is lehajtod, plusz még ki is vagy sminkelve. Mutass egy természetesebb képet, amin egyenesen a kamerába nézel, normális fényviszonyok között - de ne nekünk, hanem egy komolyabb ügynökségnek, Icon, Valentine Models, Visage, Face. :)
9/15 anonim válasza:
fotomodell lehetsz... ha létezne ilyen ;)
am nem nem vagy modell alkat
10/15 anonim válasza:
Aranyos lány vagy, de nem megkapó az arcod így szerintem nem lenne esélyed modellkedni. Maximum csak hobbiként, nem komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!