Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lehetnék modell?

Szerintetek lehetnék modell?

Figyelt kérdés
A képet kommentbe raktam ki (különben letörlik).Fotózáson készült a kép még júliusan...itt még eléggé kis vaskos karom volt de azóta fogytam pár kilót.Szerintetek jó lennék modellnek?(hülyék kerüljenk és csak őszintén!)

2013. dec. 3. 20:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Pontosan nem látszik az alakod, de elég arányosnak tűnsz, ha már kicsit vékonyabb vagy, az elég lehet. Helyes az arcod is, bár ez nem egy túl jó beállítás.
2013. dec. 11. 22:56
 12/15 anonim válasza:
én modell vagyok bár fiú..max pórtfólió...modell nem!
2013. dec. 16. 13:50
 13/15 hosszúhajú ***** válasza:
szép arcod van, szabályosnak tűnik, de ha figyelsz olyan műsorokat mint például topmodell leszek, akkor láthatod, az arckifejezés nagyon fontos. szép arcod van a képen, de még nem kifejező. ez fejleszthető. a testtartásoddal ugyanez van. csinos lány vagy, de a mozdulat nem szól semmiről. ha komolyan akarsz foglalkozni vele, meg kell, tanulnod bánni az adottságaiddal. nézd Tyra Banks - next topmodel műsorát - ott jó tippeket kaphatsz. viva tv hétfő kedd szerda csüt - este 7, ismétlés hétvége
2013. dec. 19. 00:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik az arcod.:/
2013. dec. 22. 16:55
 15/15 anonim ***** válasza:
szep, szep. de nem kulonleges. szerintem semmilyen modellnek nem lennel jo:) meg fotonak se
2013. dec. 27. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!