Lehetnék modell? (kép) 17/L
2013. dec. 12. 17:38
41/61 anonim válasza:
Nekem tetszel, szép vagy szerintem :)
42/61 anonim válasza:
A 40-es vagyok.
utolsónak: azt mi is látjuk,hogy nem csúnya,de ez nem elég ahhoz,hogy modell legyen... És nem azt kérdezte,hogy szép-e, vagy nem! :D
43/61 anonim válasza:
Nem illesz modellnek. Arc alapján még talán, de a tested nem modelltest. Ráadásul ezzel a szemöldökkel szemberöhögnének.
Viszont az utolsó képen szerintem gyönyörű vagy, amúgy kicsit kancsal vagy, azt tudod?
44/61 anonim válasza:
Nem.A modellkedéshez azért elég "duci" vagy(igazából nem),és az arcod is csak átlagos.Szóval szerintem 100% nem.Amúgy hány cm/kg vagy?
45/61 anonim válasza:
Szerintem lehetsz teltkarcsú, csak akkor a derekadra gyúrj
46/61 anonim válasza:
Nagyon kancsal vagy :O Nem tudok a szemedbe nézni
47/61 anonim válasza:
Ne akarj modell lenni. Te annál sokkal szebb vagy, mint hogy egy vézna 40 kilós deszkára hasonlítsál, mint akik a kifutókon vannak!
Nagyon szép vagy, és ne hagyd hogy ezek a semmirekellő emberek lerombolják az önbizalmadat!
Üdv, Evelin
48/61 anonim válasza:
A szemöldöködet próbáld meg úgy kialakítani, hogy a legmagasabb pontja egy vonalban legyen a pupillával. :)
49/61 anonim válasza:
szép vagy, de átlag. A szemöldököd elég érdekes...azzal kezdeni kéne valamit. És bár nagyon jó alakod van, mégsem modellkedéshez való. Nem fogyózni kéne (Isten ments!), inkább csak edzeni, sportolni. Minden esetre megpróbálhatod, ha ez a nagy álmod. Tény hogy sokkal szebb vagy, mint pár befutott modell.
50/61 anonim válasza:
Tetszik az arcod :D Modellnek mehetnél-e, nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!