Mit gondoltik (férfiak) az ízléses szilikon mellről?
Pl. ami neki van:
Szubjektív véleményem szerint csinos, elég vékony. Felteszen hogy ha nem csináltatta volna meg a melleit lapos lenne mint egy deszka. De így legalább nőies.
Azért kérdezem, mert én is ez a típus vagyok. 32/34-es a méretem, izmos vagyok, karcsú, modellkedtem az egyetem alatt, de a melleim elfogytak. :( Gondolkodom, hogy egszer kigürizem a pénzt rá, hogy nőiesebb legyek.
Érdekel a férfi vélemény, hogy hogy viszonyulnatok a gondolathoz, hogy a barátnőtöknek nem termeszetesek a mellei.
Fura lenne? Vagy valakinek van tapasztalata?
Valakit taszít? Tudom hogy maradnak hegek, láttam már ilyet előben.
RON-DA!
Mi nem érthető ezen?
A második sorozatodból MIND jobban járt volna, ha marad.
Az első sorozatból szintén, kivéve az utolsót.
De neki meg nem kellett volna négyszer akkorára fújni, a duplája bőven elég lett volna.
Értem. Köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolatkereséshez, eletvitelhez ennek semmi, de semmi köze. Nem tetszeni szeretnék a melleimmel. Nem hódítani akarok velük csak eszetikus és nőies szeretnék maradni. Vagyis lenni. Nem akarom, hogy azért vonzódjon hozzám, szeressen belém, ismerkedjen velem mert a melleim formasak.
Ahogy azt sem, hogy azért ne ismerkedjen velem, utasítson el, mert "mű" melleim vannak és ebből kifolyólag feltételezhető, hogy egy síkagyú, semmit érő szajha vagy plázamacska illetve szexmunkas lehetek.
Ti utasítanatok el egy nőt azért, mert nem 100 százalékosan termeszetes a melle?
Ha amúgy minden rendben működ-ne..
-Nem kellesz mert mű cicid van! Fujj. Rád se bírok nézni, olyan ronda vagy! Takarodj!
És hasonló szövegekkel?
Kaptam már hasonlókat, hogy "Mit szép ez, semmije sincs." "Jó de neked nincs melled." "Nem áll jól, túl lapos vagy." "Így olyan vagy mint egy srác."
És nem törtem össze tőlük. Valahogy semmi sem jó senkinek?
Én elfogadom magam, nem bánnám ha párom lenne és elfogadna ezzel vagy nélküle. Sőt nem hiszem, hogy befolyásol párkeresesben a melleim mérete. De számomra az esztétika a homokóra. Nem az hogy kirakhatom, csak hogy nőnek érezhessem magam.
Pedig, ha csináltatsz, az egészen pontosan ugyanolyan, mintha a férfi műdeltát csináltat.
Hogy férfinak érezze magát, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!