Az ilyen nő mégis mit tehet? Az se jó ha kicsi, de a szilikon se felel meg a pasiknak.
Sokan mondják, hogy a pici cici tetszik nekik de mint tudjuk ez a való életben nem teljesen így van.
Egy nagy mell még a legjelentéktelenebb lányt is szexi csajjá teszi.
A kis mellű lány mit tehetne mást? Vagy elfogadja szerény kebelméretét (titkon tovább irigykedik) vagy kés alá fekszik.
Igen ám. De a mélyen tisztelt uraknak nem kell a "mű" csak a természetes nagy mell.
Oké. De a piciből hogy legyen TERMÉSZETES nagy ha erre semmi esély?
Nagyon frusztrál a mellem. Barátnők körében is vicc tárgya a mérete. Pasiktól is megkaptam már, hogy nem lenne baj ha nagyobb cicikkel rendelkeznék.
Hogy fogadjam el ha most ép a természetes, dús mellek fénykorát éljük? Ahol a kis mell teljesen ki van "túrva" ?
egyén függő
pl nekem nem kéne mű melles lány, max egészségügyi dolgok miatt tudnám elfogadni
nincs gondom a kis mellel, van akinek meg igen
olyat keress magad mellé akinek megfelel a mell méreted a többi tulajdonságoddal együtt!
6
Megpróbáltam.
Ideig-óráig el is hiszem.
De mindig jön valami, ami elbizonytalanít.
Az ilyen férfi mégis mit tehet? Az se jó ha kicsi, de a szilikon se felel meg a nőknek.
Sokan mondják, hogy a pici faszi tetszik nekik de mint tudjuk ez a való életben nem teljesen így van.
Egy nagy farok még a legjelentéktelenebb férfit is szexi pasivá teszi.
A kis farkú fiú mit tehetne mást? Vagy elfogadja szerény farokméretét (titkon tovább irigykedik) vagy kés alá fekszik.
Igen ám. De a mélyen tisztelt hölgyeknek nem kell a "mű" csak a természetes nagy farok.
Oké. De a piciből hogy legyen TERMÉSZETES nagy ha erre semmi esély?
Nagyon frusztrál a farkam. Haverok körében is vicc tárgya a mérete. Nőktől is megkaptam már, hogy nem lenne baj ha nagyobb farokkal rendelkeznék.
Hogy fogadjam el ha most ép a természetes farkak fénykorát éljük? Ahol a kis farok teljesen ki van "túrva" ?
8
Azért ez nem teljesen így van!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!