Természetes nagymellű lányok! Ti nem irigylitek, akié szilikon?
Vékony vagyok nagy mellekkel (75E), egyelőre szép, nem lóg, szépek, de mindig hordok melltartót, még otthon is, mert a súlya miatt kényelmetlen.
Többnyire meg vagyok magammal elégedve, de néha eszembe jut, hogy mennyivel jobb annak, aki csináltatott, hiszen sose fog lógni, melltartót ha nem akar, nem vesz fel, így is van dekoltázsa (láttam olyan csajt is már, aki nagyobbat csináltatott, mint az enyém, és nem zavartatta magát az utcán haspólóban melltartó nélkül)
Illetve mikor még szingli voltam, sokat bennem volt a félsz, hogy a mi lesz majd, ha az aktuális párom meglátja, mit fog gondolni, hogy nem áll a mellem fekve is égnek, mikor már minden médiafelületeten csak ilyen nőket mutogatnak, ne gondolja azt, hogy én selejt vagyok...
Ó istenem, mi lett veled emberiség..
Selejt? Na ne bolondozz már!
"sokat bennem volt a félsz, hogy a mi lesz majd, ha az aktuális párom meglátja, mit fog gondolni, hogy nem áll a mellem fekve is égnek, mikor már minden médiafelületeten csak ilyen nőket mutogatnak, ne gondolja azt, hogy én selejt vagyok..."
Úristen, ettől most lesokkolódtam! Kicsit régi már a kérdés, de most keveredtem ide, és ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Én férfi vagyok és egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy létezik olyan egészséges lelkületű férfi, akinek bármilyen szinten is vonzó a fekve is lufiként feszülő és domborodó mell látványa! Nekem ez még jobb esetben is lehangoló, rosszabb esetben meg egyszerűen nevetségesen természetellenes. Hát ki akar gumibabát, ha lehet igazi is? Az meg egyenesen abszurd gondolat, hogy az lenne a selejt, aki ép, egészséges, és nincs protézise! Vagy esetleg azt is irigyled, akinek kivehetős műfogsora van, mert abban minden fog tökéletes, neked meg van 3-4 tömött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!