Ha a nagy többségnek nem tetszik a mű, csak a természetes, akkor miért ezt az utat választják mégis sokan?
:)
Szerintem leginkább azért, mert így magabiztosabbak a nôk. Biztosabbak a sikerÜkben, a vonzerejÜkben. Talán azt is tudják, hogy természetes "szépségÜkkel" nem mennek sokra.
De persze ez csak elképzelés. A valóság más!
Hazugság.
A természetes SZÉPSÉG persze hogy szebb, mint aki operálás által lett szép. Na de aki ronda volt eredetileg, az nem szebb mégiscsak műtötten?
Az ízléses műköröm, hajhosszabbítás, szolid mellméretnövelés szerintem nem feltűnő. Aki túlzásba viszi, na az már csúnya és az nem is kelendő szerintem.
A délamerikai dzsungelban hiába szép egy indián nő, ha csapzott, kócos, piszkos és rongyokban jár.
Egy jó frizura, leheletnyi smink, csinos ruha, ápolt külső hozzátartozik az igényes megjelenéshez.
Ha valakinek ez kevés és továbbmegy, hát tegye.
Felnőttek vagyunk, dönthet.
Az eredmény néha jó, néha nem, de ha Ő örül neki, akkor rendben van a dolog.
Már, csak azért is, mert nekünk akarnak vele tetszeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!