Srácok, melyik vonzz jobban titeket az (arányosan ) nagy szilikon mell vagy a természetes kicsi?
Nem vállalkoznék műtétre, csak kíváncsi vagyok.
Kort írjatok léci :)
Szerintem ez nem ilyen 1es vagy 2es válasz dolog...
Ha a nőnek rossz közérzete van,frusztrálódik,akkor csináltassa meg.Ha valami születési rendellenessége van,vagy daganata volt,akkor is,hajrá.De ha egy pasi miatt,vagy mert másoknak akar megfelelni,akkor ne.
A kicsi és a nagy is szép,mert a szép női test része.mindegy,csak 2 legyen.
23-f.
1. vagyok megint
Ja,vannak ilyen felső kategóriások,akik nagyon megizmosodtak.Szerintem nekik is rosszul esik,hogy férfiasan néznek ki,azért szilikonoztatják magukat.Én teljesen megértem őket.Mondjuk azt nem,hogy miért vállalják el a hatalmaz izmokat...Szerintem az teljesítményre becsülendő,de a nőiességüket teljesen elveszítik.
a kicsi de formás!
mindig mondják h a kisugárzás a fontos, hát igen. a nagyon lapos mellet már kompenzálni kell vmivel és ez a kisugárzás! de ez pl. onnan fakad, h szép a lány arca, v karcsú, kicsi, aranyos stb... mert azért a kisugárzásba nagyon beletartozik az 1 mp alatt alkotott összkép ez meg főleg a külsőből fakad.
de egy pici lánynak pl. hülyén is állna a nagy mell. akinek meg hosszúak és formásak a lábai annak szintén nem a mellét nézem (én mondjuk)
a szilikon mell egyetlen esetben jön be, akkor ha annyira nem feltűnően óriás labdák, és valóban arra kell, h egy csaj aki mondjuk full "lapos", a nulla ego-ját növelje kicsit (vagy nagyon)... mert ilyen esetben miért is tagadhatnánk meg tőle egy technológiai vívmányt, amivel jobban is érezheti magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!