Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek a kis vagy a nagy női mellek jönnek be? Természetes vagy szilikonos? (Nekem mindegy a méret csak természetes legyen! )
Kérdéseim:
1, Szerintetek is az a szép mell amelyik természetes?
2, Miért szilikonoztatja annyi nő a mellét (vannak akik még nagyon fiatalon) mikor őt így áldotta meg a sors és talán egyáltalán nem voltak csúnyák a mellei?
3, Kiegészítő kérdés: Talán ezzel azt hiszi nem tetszik a fiúknak?
4, Volt már valakinek szilikonos mellű barátnője? Esetleg aki elfogadná, hogy barátnőjének szilikonos mellei vannak?
5, Ismerek olyan lányt akinek nagyon kicsik a mellei de így is irtózatosan szexi! Ugye, hogy nem probléma a kis mell?
6, Mire kell ez a sok plasztikázás egy nőnek mikor természetesen is lehet szép?
7, A TV-ben a celebek kamerák előtt mutatják meg a műtét előtt a cicijüket de van aki műtét után már nem! Utána miért nem lehet már megmutatni?
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
1) Persze
2) Mert nem tudja elfogadni kis mellekel saját magukat.
3) Ez így van a fiúk többségének szerintem a nagyobb jön be.
4) Engem nem zavarna ha szilikon mellű barátnőm lenne de most szerencsére van. :)
5) Persze hogy nembaj de ha a lány szeretne nagyobb melleket azzal szerintem nincs semmi baj.
6) Mesterségesen is lehet szép.
7) Sokkal többen mutatják meg műtét után ugye férfimagazinok fotózások.
F23
A nagy, de természetes jön be.
23f
1, Szerintetek is az a szép mell amelyik természetes?
IGEN
2, Miért szilikonoztatja annyi nő a mellét (vannak akik még nagyon fiatalon) mikor őt így áldotta meg a sors és talán egyáltalán nem voltak csúnyák a mellei?
RIBIQRVÁK
3, Kiegészítő kérdés: Talán ezzel azt hiszi nem tetszik a fiúknak?
RIBIQRVÁK
4, Volt már valakinek szilikonos mellű barátnője? Esetleg aki elfogadná, hogy barátnőjének szilikonos mellei vannak?
NEM. CSAK HA VALAMI BETEGSÉG MIATT KI KELLETT SZEDNI, VAGY ILYESMI.
5, Ismerek olyan lányt akinek nagyon kicsik a mellei de így is irtózatosan szexi! Ugye, hogy nem probléma a kis mell?
NEM PROBLÉMA
6, Mire kell ez a sok plasztikázás egy nőnek mikor természetesen is lehet szép?
RIBIQRVÁK
7, A TV-ben a celebek kamerák előtt mutatják meg a műtét előtt a cicijüket de van aki műtét után már nem! Utána miért nem lehet már megmutatni?
RIBIQRVÁK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!