Hogyan lehetek ennyire szép?
(egyébként ha megfigyelitek akkor rájöhet mindenki hogy ez nem egy valódi kérdés...hanem egy kamu...egy kislány aki arra hajt hogy minél több választ kapjon mert az menő...:)
de lássuk végre azt a képet! és majd mi eldöntjük! ha valóban azt állítod hogy nem kamu
okos vagy;).. egy hülye buta liba vagy:) igazuk van az előttem szólóknak.;):
sztem te csak álmodsz arról h úgy sznél kinézni. meg ha annyira szép lennél, akkor már rég beraktál vna egy képet magadról.:) viszont sztem pont az ellenkezője vagy annak amit leírtál. vagyis-->rohadt csúnya, beképzelt, hülye, rátarti, egoista és kb:2 éves szintén járó liba..;). majd mesélheted a gyerekeidnek h milyen beképzelt vtál. már előre sajnálom őket. és azt a pasit is aki a barátod lesz vagy most az..
Én meg téged sajnállak :)
Csúnya vok meg BEKÉPZELT?
ha csúnya lennék akkor mire lennék beképzelt?:)
És csak írigykedj :)..Te is szeretnél a fentiek alapján kinézni :) Ne mutasd már ennyire kiiii :)
Ha ekkora a szád, akkor tényleg linkelj be képet magadról. Rám is sokan mondják, hogy gyönyörű vagyok és én is tudom magamról, hogy nem vagyok csúnya, de nem éreztetem soha senkivel. És buta sem vagyok.
Ha elfogadsz egy tanácsot: szerintem hízhatnál csak egy pár kilót. Én alacsony vagyok (160 cm) és 49 kiló.
Egyébként leírás alapján tényleg jók az adottságaid:) Csak ne legyél mellettte beképzelt, persze egy kis egészséges önbizalom nem árt, de ne vidd túlzásba!:)
Köszi szépen,drága vagy:)
Akkor mostmár kijelenthetem simán,hogy:
EZ CSAK 1 KAMUU KÉRDÉS VOLT XDXDXD
látom jól bevettétek : D
És aki leszidott engem,énis ŐKET : TI IS SZÁNALMASAK VAGYTOK + BUTÁK H ILYEN KÉRDÉST BEVESZTEK XDXDXD
hahahahhh :P
és te ennek tudsz örlüni????????????????????????????????????????????????????azt a k*rva :) ez már tényleg orvosi eset:) sztem menj fel egy 10 emeletesre és minél előbb ugorj egy fejest mert nagyon szánalmas vagy!!! az ilyen férgek miatt lesz ilyen mocskos ez a társadalom mint amilyen te vagy:)
őszintén gratulálok a szüleidnek is biztos nagyon jó nevelést kaptál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!