Hogyan lehetek ennyire szép?
Nemvagyok gebe sem :)
Igen elviselnek,mindenki a közelembe akar lenni,hát nem csodálom őket :) Meglehet érteni.
Nem,ott nem teszek fel ilyen kérdéseket,mivel mindig dicsérnek..
És mostmár elhiszem ,hogy gyönyörű vagyok.
Akkor ez most egoizmus?
A külsődért nem te dolgoztál meg, a nagy barna szemeidet anyunak és apunak köszönd. Szerencsés vagy talán a külsődet illetően, de sajnos igazi egyéniség sosem leszel, mert az elképesztő butaságod és beképzeltséged ezt mindig le fogja nyomni. Szépnek lenni nem nehéz (főleg, ha valaki nem maga dolgozik meg érte, hanem ilyen adottságokat örököl), azonban szépnek ÉS okosnak lenni, az a különleges. Egy ilyen embernek lenne mire felvágnia, de mivel egy okos, értelmes ember tisztában van vele, hogy a felvágás a buták eszköze, ezért nem teszi.
(Megjegyzem, nem csak az "akarnák" nem stimmel helyesírásilag, de az "ez nem-e egoizmus" kifejezésed is szép magyarosra sikeredett.)
Ne írigykedjetek.Tisztelet a kivételnek.
Hát..nem mindenki lehet ennyire szép alkatú,aki meg azt irja,hogy túl gebe vagyok,az biztos írigy,mivel emberek sokasága a fogyókúrával és az arcplasztikázasokkal próbálkoznak,hogy szépek legyenek.Nekem meg semelyikre sem kell gondolnom!
Miért lenne ez kamu kérdés? Csak én vagyok igy a világban?
Don't hate me, because I'm beautiful! :)
én is mondtam már MUTASS KÉPET HA EKKORA KIRÁLY VAGY! ne csak a szád járjon!
hadd mondjunk mi véleményt!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!