Nem vagyok egy karcsú lány, de szeretem a divatot! Lehetek-e szép és divatos mások szerint?
úgy értem általánosságban.
egy teltebb lány szép ruhában .
vélemény?
Rajtam is van felesleg, napközben rohangálás közben sportos kényelmes cuccok... Az igaz hogy márka sznob vagyok. Este meg mondjuk egy belvárosi sétához, étterembe, ünnepekre, vagyis olyan helyre ami megkívánja, kiszoktam úgy öltözni, hogy jó látni ahogy utánam néznek.
Nem a súlyától lesz valaki trampli, ha nem akar az lenni. Csak nehezebb öltözködni az XS-es méretek miatt, de semmi sem lehetetlen. Amiben mondjuk mákom van, hogy 15 kg felesleg arányosan oszlik el, és nincsenek óriási melleim (mint általában szokott lenni a túlsúlyos nőknek) és nem nézek ki töltött galambnak mert 180 cm vagyok.
nincs is 00:43
amúgy szerintem egy ducibb nő öltözet nőiesebben,és nem fognak rá ferde szemekkel nézni hogy aaah hogy néz má ki :)
köszönöm az eddigi válaszokat!
vannak nekem is szép ruháim csak félek őket hordani nehogy kinevessenek és gúnyos szemekkel nézzenek rám!
igazatok van!
csak ugye a ducibb teltebbeknek nehezebb ruhát választani!
szeretek a takko-ban ruhát vásárolni,mert eddig ott mindig találtam valami jó cuccot
már bocs aki az uccsót írta!
én nem töröltem semmit!
csak elmondtam hol szoktam néha vásárolni!
nem tudom ezt hogy képzelted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!