Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Mit kezdjek magammal?

Lányok! Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem érzem magam valami szépnek, az alakom szerintem rendben van, jó nem vagyok olyan huu de ronda sem. De sajnos nincs sok pénzünk és nem tudom megvenni a legdivatosabb ruhákat minden évben más más divat és énnem tudok sok ruhát megvenni magamnak hogy csinos legyek. nem turkálóbol öltözők, a ruháim is szépek csak nem a tavalyi meg az idelyi divat... és nem érzem magam csinosnak mert ezekbe a ruhákba kell járnom amiket 2-3-4 éve vettem... :(

2014. nov. 21. 16:05
 1/7 A kérdező kommentje:
21/L
2014. nov. 21. 16:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Menj turiba, vagy szerezz be olcsó alapdarabokat.
2014. nov. 21. 16:12
 3/7 anonim válasza:
100%

Szerintem nem nagy gond ha szép vagy és csinos akkor a ruha az már másodlagos dolog.

Meg ha a ruháid jók akkor csak jól kell össze állítanod és az már jobban is néz ki!

2014. nov. 21. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ha téged az zavar hogy nem vagy tucat divatmajom akkor a gondolkodásoddal van a baj. Amúgy elég idős vagy, miért nem dolgozol? Mert akkor lenne pénzed mindenre amit akarsz.
2014. nov. 21. 16:14
 5/7 A kérdező kommentje:
hát éppen azon vagyok hogy munkát találjak :)
2014. nov. 21. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:

azt írod, hogy nem turkálóból vannak, mintha az előny lenne, holott turkálóban nagyon jó állapotú, akár tök új márkás ruhákat lehet kapni sokkal olcsóbban.

ráadásul mire magyarorságra eljut egy divathullám már simán turiban az angliában leselejtezett ruha.

sokkal inkább vennék turiban egy gap/bench/burton/benetton stb. pulcsit mondjuk 1500-ért turiban, mint egy márkátlan újat a kínaiban 2000-ért.

egyébként meg jól mondja valaki, hogy kellenek "alap darabok" ami mindig divat és ha amellett a kiegészítőket meg egy-két pólót cserélgetsz azt lehet mindig az aktuális szín/anyag/fazonhoz igazítani.

a másik lehetőség pedig, hogy megtanulsz varrni! ha van a családban varrógép, vagy tudsz kölcsönkérni és megtanulod használni (nem egy nagy ördöngösség amúgy) akkor ha nem is varrsz magadnak új ruhákat, de átalakíthatsz régieket, akár tök béna férfi pólóból tudsz csinálni magadnak csinos felsőt.

2014. nov. 21. 19:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D igen varrni szeretek :)
2014. nov. 21. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!