Mit kezdjek magammal? Borzalmas vagyok.
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy 13 éves vagyok, egész családom ilyen modell alkat, csak én vagyok gnóm :P, a hátamon egy hatalmasnagy zsíros púp van, így nem merek kiávgott fölsőt venni, lóg a mellem, nagy a tokám kövér is vagyok, de ebben az egészben az a legszomorúbb, hogy apukám nigériai igaz most Londonban él, és ő is modellkedett mint anyukám és mikor anyámmal megyek vásárolni, olyan rossz érzés, hogy neki egyszerűen minden jól áll, nekem meg fél óra találni valami normális göncöt, nem akarok így élni, mit tegyek?2013. ápr. 23. 10:01
1/18 anonim válasza:
Jaj, Te, áramlik belőled a negatív energia! Biztos nem olyan rossz a helyzet, ahogy azt látod.
Biztos vannak olyan dolgok magadon, amiket szeretsz, ráadásul csak 13 éves vagy, bőven fogsz még alakulni, sőt most fogsz kikupálódni majd, ezt garantálom!
Helyezd előtérbe magadon azokat, amiket szeretsz magadon, és próbálj változtatni azon, amit nem.
Ha küldesz képet, mondok őszinte véleményt!
2/18 anonim válasza:
Először is, ne sajnáltasd magad!Nem rosszból írom, de saját magadban kell rendet tenned!Ha elfogadod magad, akkor mások is elfogadnak!Te nem fogadod el magad, így mások is írzik ezt, így látnak téged. Ha szeretnél változtatni akkor kérj segítséget anyukádtól. A minimum amit megtehetsz hogy sportolsz, tornázol!Anyukád segítségével edzőterembe is járhatsz.Egy kis futógép, vagy aerobic.Neked kell tenned azért hogy megváltozz!Tűzz ki egy célt, hidd el megéri!
3/18 anonim válasza:
Az a tapasztalatom, hogy mindig a legszebb lányok elégedetlenek magukkal, úgyhogy szerintem Te is nagyon szép vagy, csak Te nem veszed észre!
4/18 anonim válasza:
13 évesen én is épp így gondolkodtam magamról, szerintem ez a serdülőkor velejárója is. :)
Aztán folyamatosan alakultam, formálódtam és egyre jobban elmúlt ez a negatív előítélet magammal szemben.
5/18 anonim válasza:
Kuldj kepet privatba, es igyekszem segiteni neked. 28/N
6/18 A kérdező kommentje:
mindeni aki kért annak küldök privis képet, de kihúzom az arcom mert anyám nem engedi máshogy...
2013. ápr. 23. 15:42
8/18 anonim válasza:
nekem is küldhetsz, igyekszem segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!