Hogyan tudnám magammal megkedveltetni a rózsaszín színt?
Szerintem ne erőltesd! Te neked ez nem tetszik és ez van.. Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.. Én pl 15 éves lány vagyok és én is gyűlölöm a rózsaszínt. Régen szerettem. Régen utáltam a lilát, hányni tudtam volna tőle és egyik napról a másikra megszerettem. Ugyanígy volt ez a barnával is. Én most a pirosat és a rózsaszínt nem szeretem. Igazából én elég fiús vagyok, színekben a feketét, a zöldet a kéket és a szürkét szeretem..
Attól, hogy más lány "rózsaszínes" neked nem kell annak lenni.. Ha te is "rózsaszínes" lennél, akkor most nem lenne a problémád, hogy megszerettesd magaddal. Neked nem tetszik és kész:)
Lehet, hogy majd idővel megbékélsz vele, max ha lesz gyerekd, és mondjuk kislány lesz, akkor ő úgyis (mint általában minden kislány) akarni fogja a rózsaszín dolgokat és hozzászoksz.
Szerintem ne erőltesd.:)
Vagy ha annyira akarod, akkor csak azt tudom mondani, hogy vegyél mindenből rózsaszínt és próbálj hozzászokni. Idővel sikerülhet csak nem biztos, hogy élvezni fogod..:)
Sok sikert!
Nekem a kék volt a kedvenc színem, és máig az :)
Nem kell elfogadtatnod magaddal, ha nem szereted, nem leszel kevesebb tőle. Amúgy meg a gitárt körömlakkal át lehet festeni :D Én pl amikor kiskamasz voltam, a fekete telefonomat simán átkentem csillámos körömlakkal :D
Megpróbálhatod, pl. azzal, hogy telepakolod a szobát cserepes rózsával (csak ne felejtsd el gondozni). Ilyennnel:
Na ezek aztán tényleg gyönyörűek - és rózsaszínűek. Szerintem se lehet erőltetni, de hátha ezáltal megszűnik az utálat.
Miért nem fogadod el, aztán fested be a gitárt?
A rózsás ötlet tényleg nagyon jó. Ki ne szeretné a virágokat?
Egyébként ami nem megy, kár erőltetni, 13 évesen én is utáltam a rózsaszín, csak 5 év múlva szerettem meg:) De a gitárt azért fogadd csak el, nehogy megbánd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!