Ti mit gondoltok a rózsaszínről? Miért szül ennyi előítéletet a rózsaszín?
Sokan úgy gondolják, hogy aki rózsaszín ruhát hord, az egy pitsa...Például tegnap is voltam egy fesztiválon, aztán elsétált előttünk egy rózsaszín ruhás csaj (nem volt rajta semmi extra amúgy), és megszólalt az egyik haverom, hogy "na ez is rohadtul idevaló".
Én szeretem a rózsaszínt, mert olyan vidám, megnyugtató és szeretetteljes.Van pár rózsaszín cuccom.
Nekem eszem ágába nem jutna ez alapján minősíteni egy embert.(Mondjuk pasiknak tényleg gáz! :D )
Hát szerintem egy fesztiválra nem éppen való egy rózsaszín ruha. Az megint más ha egy farmert vesz fel rózsaszín pólóval. Bár én diszkóba sem hordok ruhát, de hamarább oda való. Szerintem nem a rózsaszínnel volt a baj, hanem a ruhával :))
Én is szeretem a rózsaszín, nagyon sok felsőm van, mert nekem ez a szín áll a legjobban. És mégsem vagyok pitsa :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!