Neon rozsaszin csőgatyával, milyen fazonú és szinü felső talál buliba?
én egy fekete csipkés csőtopra gondoltam :D
olyan fodros csipkés,vagy hogy mondjam.
vagy egy ilyesmire,csak feketében:
Ha látnál, nem mondanád, hogy földhöz ragadt vagyok ;) Sőt :)) De van elég irigyem, nem veszem fel mások gyerek-sértegetéseit.
Ne aggódj, szoktam varrni magamnak ruhákat. Hiszen soha nem vennék fel ilyen közönséges vagy tucatgöncöket. Hát, na de, minek is magyarázkodjak annak, aki itt teszi fel a kérdést, mit vegyen fel... Jajaj :)
ezt is tiszta fölösleges volt ide irnod.Tényleg kiváncsi vagyok hogy nézel ki,mert aki igy nyilatkozik magáról, az nem lehet különb egy öntelt libánál,aki százszor szebbnek és jobbnak látja magát mint a környezete.és be képzeli csak magának azt hogy rengetek az "irigye" .
Nyugodj meg én sem vagyok az a divat p.csa aki csak azt veszi fel ami épp bejött divatba,inkább varrom a ruháimat,de akkora nagyra sem tartom magam hogy ne kérjem ki az emberek véleményét.
csok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!