Mi kell ahoz, hogy egy csaj emos legyen ugy külsöleg mi az ami nagyon számit? XĐ
Tök jol néznek ki az emos pasik ismerek is jo néhányat de több esélyem lenne náluk ha énis az lennék!
Pl.Milyen legyen a haj szinem eredetim az szöke majd rozsaszinesre festem!
Több esélyed van, ha önmagad adod. Különben másokat és magadat csapod be, vagy téged fognak becsapni, rongyként használni.
Ha van közös témátok, az már jó. Ajánlom a zenét.
Személyiséged nem tudod megváltoztatni és nem is kell hülye irányba.
Ha az érdekel, hogy külsőleg milyenek, akkor keress rá a neten képekre.
A belsöm olyan,azt nem változtatom,külsöleg ugy mien cucok,smink,stb lenne jo?
Amugy 14 éves vok!
Zenéröl: meg egyértelmü Skrillex az legjob imádom <3
Lényegében tépett, sötét haj, esetleg színes csíkokkal megspékelve. Sminknek erős, fekete tusvonal. Szűk ruhák; csőgatya, színes/feliratos toppok. Ennyit még én is le tudtam szűrni pár képből. Ja és előny, ha lány létedre az elől deszka, hátul léc kategóriába tartozol...
akkor elmagyarázom, immár harmincadjára. :
az emo egy életérzés! ...nem úgy döntöd el, h . hát akkor holnaptól ilyen leszek...ennyi erővel lehetnél holnap után punk is. am meg, ha ezt így gondolod, akkor nem leszel más csak PÓZER. akiket mi utálunk...az emo egy embernél csak kialakul, ált nagyobb trauma hatására. Az igazi , nem pózer emo , túl érzékenységben szenved, bár ezeket is külön "kategóriába "lehet sorolni. Nem akartam senkit sem megbántani, de ez nem úgy működik, hogy holnaptól ilyen leszek. bocs, de nem így működik. Kül a válasz a kérdésedre :
- sötétebb cuccok, szembe fésült haj, sötét smink, EMO ROCK.(emo rock= emotional , érzelmes rock.)
de h könnyebben elmagyarázzam : http://www.youtube.com/watch?v=_aWy_4wvHCc -->innen majd könnyebben megérted.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!