Mit kezdjek magammal? Olyan vagyok mint egy 15éves kislány.
Figyelt kérdés
Sziasztok! 26éves vagyok, 160cm és 42 kg. az alakommal legtöbbször nincs nagy bajom, de van, hogy elfog a kétség.:( alacsony vagyok és egy gebe. van egy 8hónapos babám, pár napja történt, hogy sétáltunk babakocsival és megállított egy idős hölgy, hogy jaj ilyen fiatalon gyerekem van. én mondtam neki hogy 26 vagyok és erre azt mondja: "jaajj hát sokkal kevesebbnek néztelek" de volt olyan is aki megjegyezte milyen aranyos tőlem, hogy tologatom az öcsémet.:( elegem van most nagyon.:( egyszerűen nem tudok hízni, magassarkúból sem tudom felvenni a 10cm-s sarkast mert akkor félek hogy megbotlok és elejtem a kicsimet úgyhogy ilyen kb 3-4 centis a sarka a cipőimnek. az arcom is olyan mint egy átlagos 15évesnek.:( sminkelni nem szoktam csak a szemhéjamat szoktam kihúzni felül + szempillaspirál. Tehetnék valamit magamért hogy nőnek nézzenek, ne pedig kislánynak?2014. szept. 16. 11:19
1/5 anonim válasza:
Örülj neki! Majd 10-15 év múlva már értékelni fogod :)
2/5 anonim válasza:
Nem a külsőddel van baj, hanem a lelkeddel.
Egyrészt meg kéne barátkozni a testeddel, önmagaddal. Ne akarj másmilyen lenni, maximum öltözz komolyabban. A ruhával sok mindent elmondhatunk magunkról.Másrészt pár év múlva örülsz majd, hogy letagadhatsz pár évet.
3/5 anonim válasza:
Én 33 vagyok, 3 gyerekkel, és mondják, milyen jó, hogy ennyi tesóm van. Én meg jót mosolygok. Ne generálj magadnak problémát ebből.
4/5 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy 26 évesen én is 15-nek fogok kinézni :) Ezeket vedd bóknak, bár én még csak 16 éves vagyok, de inkább 13-14-nek nézek ki, és eddig zavart, de már éppen ellenkezőleg, nagyon is örülök neki :) Inkább néz ki fiatalabbnak, mint idősebbnek, és becsüld ezt meg :)
5/5 anonim válasza:
Én sem értem a problémádat. 30 évesen nézek ki 15-nek én is, és nagyon örülök neki. Persze ha változtatni szeretnék rajta, akkor én azt tenném hogy komolyabb ruhákat hordanék, kosztüm meg ilyesmi, felnőttesebben sminkelnék, pl amit te leírtál sminknek az a tipikus tinismink, szóval az felejtős. Ja meg vágatnék egy felnőttesebb frizurát, esetleg festetném is valami komolyabb színre, mert én pl szőke vagyok ami szintén fiatalít. Ilyesmikkel lehet sokat változtatni ha akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!