Nem vagyok magammal megelégedve, mit tegyek?
Én hasonló problémákkal küszködök,de nem vagyok benn biztos hogy tudok segíteni...én magam is segítségre szorulnék...de azért leírom a történetem...
Én 170 cm vagyok és 57-62 kg között ingázok folyton. Azon aggódik mindig mit és mennyit ettem, ha túl soknak gondolom amit fogyasztok bűntudatom lesz. Azt hiszem hasonló cipőben járunk. Csak a te súlyoddal és nem lennék önbizalomhiányos..:) Amikor ráálltam kb. egy hónapja a mérlegre és azt vettem észre hogy az 57 kg-om helyett 61et mutat a mérleg...nem túlzok sírvafakadtam és azóta vagy semmit nem eszem vagy túl sokat eszem...ja és azóta nem merek mérlegre állni...mert rettegek....a legrosszabb hogy senkivel nem tudom megbeszélni... most avval próbálkozom hogy rendesen eszem és mellé folyton iszom citromos-gyömbéres vizet amiről azt olvastam hogy fogyasztó hatású.
Amúgy szerintem ne aggódj a súlyod miatt... 52 kiló? ennyivel akár modell is lehetnél :))Szóval neked nem kell aggódnod a súlyod miatt meglátásom szerint remélem tudtam neked segíteni avval hogy elmeséltem a történetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!