Nem vagyok megelégedve magammal! 170 cm magas vékony szőke haj kék szem . Hosszú vékony lábak. :S! Fiúk és lányok mi a véleményetek erről?
főleg a magasságomat utálom...mert így sokkal nehezebb barátkozni ismerkedni.. főleg ha 1 pasival ismerkedem akkor szinte az első kérdésem az hogy ˇˇmilyen magas vagy?ˇˇ...ez nagyon zavaró!(szívesebben lennék alacsony!)
lécy írjatok vélemyényt erről.....
biztosan gyönyörű lehetsz, ha én néznék ki így...
próbálj megfeletkezni a magasságodról vagy fogadd el:))
az alakod biztos csodás és nem hinném, hogy a pasikat az érdekelné, hogy milyen magas vagy és szerintem teljesen felesleges megkérdezned egy pasitól, hogy milyen magas úgyis látod, hogy magasabb nálad
de ha nagyon zavar ne vegyél fel magassarkút és csíkos ruhákat, mert attól csak még magasabbnak látszol
minden egyezik
ugyanilyen vagyok énis:)
ne zavarjon. keress magas pasikat azok ugyis helyesebbek:)
Uhh el tudom képzelni milyen zavaró lehet:S
Ezért örülök, hogy én pici vagyok, és inkább karcsú, mint vékony, összességében jó alakom van, de biztosan neked is:D De én soha nem lennék 170 centi, az nekem túl magas:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!