Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem vagyok megelégedve magamma...

Nem vagyok megelégedve magammal! 170 cm magas vékony szőke haj kék szem . Hosszú vékony lábak. :S! Fiúk és lányok mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

főleg a magasságomat utálom...mert így sokkal nehezebb barátkozni ismerkedni.. főleg ha 1 pasival ismerkedem akkor szinte az első kérdésem az hogy ˇˇmilyen magas vagy?ˇˇ...ez nagyon zavaró!(szívesebben lennék alacsony!)

lécy írjatok vélemyényt erről.....

2009. júl. 23. 11:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
hát igen...főleg amikor megszólnak h ^^jéé neked milyen hosszú lábaid vannak^^...köszy h írtál:)
2009. aug. 8. 13:44
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Jaj örüljél már, itt is meg lettek dicsérve a lábaid. Milyen öntelt vagy -.-'
2009. aug. 8. 14:01
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Jajmááá, én is 170cm vagyok és én még nőnék pár centit!!!
2009. aug. 8. 14:43
 14/18 anonim ***** válasza:
77%
Lapozz fel egy újságot.Tele ven ilyen alkatú nőkkel ,mint te.Most már tényleg agyondícsért mindenki.Nyugi!Biztos jól nézel ki.
2009. aug. 8. 14:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra pályáztál h. agyondícsérjenek, sikerült, gatulálok! le lehet pontozni!
2009. aug. 8. 21:59
 16/18 A kérdező kommentje:
én nem azért írtam ide hogy dicsérjenek..és nem vagy öntelt sem! csak véleményeket szerettem volna olvasgatni hogy szerintetek ez az alkat milyen.de azért köszy hogy írtatok...
2009. aug. 10. 08:47
 17/18 anonim ***** válasza:
52%
Ha valaki azt mondja hogy neked milyen hosszú lábaid vannak azt bőknak szánja.Nyugi már, csodás alakod van, annyi nő álmodozik az olyanért.
2009. aug. 16. 08:37
 18/18 Alexaah válasza:
28%

Sziasztok!!!

A kérdezőnek ez hülyeség volt kérdezni!!! Amúgysem lássuk hogy,hogy nézel ki!! Lehet vékonyak a lábaid meg kék a szemed ha egyszerűen rád sem lehet nézni!!! Ez igen felesleges kérdés volt!! És a 170 cm nem is olyan magas! Még hogy nem tudsz pasizni a magasságod miatt hehe...

Lennél alacsonyabb?? Te nem vagy 100-as sokan szeretnének 170 cm magasak lenni!!! Én is szőke vagyok és 180-182 cm között lebegek és 62 kg vagyok!! És én örülök hogy ilyen magas vagyok és sokkal több pasit össze tudok szedni mint egy alacsony rengeteg magas srác van ahol én lakom!! ÉS végig megyek az utcán pl: egy mini szoknyába mindenki rám dudál!!! Sokkal többen megnézik a magas lányokat mint az alacsonyakat és sokkal szebbek is !! Én is ha egy pasi elmegy jön a következő bár ez nem mindenkinek adatik meg!!

Én is magas vékony és szőke vagyok..

Lehet külsőre bombázó ha belsőleg egy undormány

Te lennél olyan pasival aki magas szőke kék szemű izmos de megcsal,szemét veled,lehord mindennek ...stb

A kinézet is fontos de a belső még inkább hiába jó a pasid ha ha belül egy féreg úgy te sem elszel boldog na egy kicsit eltértem a kérdéstől de ezt szerettem volna elmondani na enyi

páás<3:D

2010. szept. 8. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!