Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem vagyok megelégedve magamma...

Nem vagyok megelégedve magammal! Mit tegyek? (több lent)

Figyelt kérdés
Hali:)) 14 éves lány vagyok a barna hajam majdnem a derekamig ér a test alkatom normális talán a fenekem egy kicsit nagyobb de ilyen az alkatom ....... nem vagyok magammal megelégedve nem tudom miért nem vagyok és nagyon frusztrál mit tegyek??? nem tetszhetek eggyetlen fiúnak sem???

#kinézetem
2013. márc. 6. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Mik a konkrét problémád magaddal? Csak a feneked? Igy nem lehet válaszolni :)
2013. márc. 6. 18:57
 2/6 A kérdező kommentje:
úgy kb minden az is..... nem tudok konfrét dolgot mondani vagy elmagyarázni de nagyon rossz !!!
2013. márc. 6. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
kép?
2013. márc. 6. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
jajj ne aggódjál már, biztos tök jól nézel ki:) ha van kedved beszélgethetünk:)
2013. márc. 6. 19:03
 5/6 A kérdező kommentje:
de engem az a "kis" probléma is nagyon zavar nem érzem jól magam a bőrőmbe
2013. márc. 6. 19:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is 14 éves lány vagyok, szóval együttérzek :) A lényeg az, hogy próbálj ki valami újat magadon. Pl. kezdj el mondjuk színesebb, feltűnőbb (nem ribancos) ruhákat hordani vagy csináltass új frizurát vagy ilyesmi. A fenekeddel kapcsolatban: valószínűleg te vagy az egyetlen aki nagynak látja. De tényleg! Ezen ne parázz ;)Ha bármi hasonló érzésed lenne vagy csak unatkozol írj privit nyugodtan :)
2013. márc. 17. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!