Csúnyának érzem magam, és a környetemben is sokan piszkálnak engem, mit tudnék végre tenni magammal hogy elfogadjanak?
Figyelt kérdés
üzenetben küldök képet de úgyis csúnya vagyok..2014. máj. 7. 18:56
1/9 anonim válasza:
Nekem küldhetsz képet! :) De amúgy én is csúnya vagyok, de megtanultam ezzel élni. Rájöttem, hogy két választásom van. Vagy ri*anc leszek, mint a legtöbb lány, vagy letojom mások véleményét, és élvezem az életet. Én a második mellett döntöttem. Egyébként a legtöbb "szép" lány is lehet csúnya a sok vakolat mögött. :)
3/9 anonim válasza:
ha gondolod, küldhetsz képet, de őszinte véleményt fogsz kapni, nem lélekápolgatást
sztem mindig van lehetőség arra, hogy alakíts a külsődön, hogy jobban el tudd fogadni magad :)
4/9 anonim válasza:
"nincs csúnya lány, csak kevés alkohol"
jöhet a kép amúgy! :)
előbb magadat fogadd el! és ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor változtass!
6/9 anonim válasza:
Nekem is küldhetszvképet :) bár énsem vagyok szép
9/9 anonim válasza:
kérek képet énis.nem lehetsz olyan csúnya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!