Szevasztok! 35 éves nőci vagyok, sokan beszólnak, hogy nagy a seggem, tényleg ennyire gáz? Fiatalabb fiúk ha vannak, milyen? Kép itt!
2014. ápr. 10. 23:34
1/21 anonim válasza:
tök oké, mi lehetne a baj vele?
2/21 anonim válasza:
Hát eleg gáz a segged meg a gatyad js
5/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, igaz, nagy feneked van, de legalább formás. Tényleg a nadrág a ciki inkább.
Szerintem előnyödre válna, ha egy fekete cicanadrágot vennél fel egy bármilyen tunikával, mert az nem adná ki ennyire a feneked nagyságát és szerintem nőiesebb is lenne.
6/21 anonim válasza:
Gáz, hogy "Fiatalabb fiúk"-tól kérsz véleményt...
7/21 anonim válasza:
Az utolsonak igaza van,nem is kaptal tul sok ertelmes valaszt...
8/21 anonim válasza:
Megvakultam! Ennél jobban nem tudtad a kamerába nyomni?
Egyébként ennyi idősen tudhatnád, hogy az, hogy kicsi vagy nagy, viszonyítás kérdése!
Egész alakos, nem pucsítós, nem farmeros (mert az a leglöttyedtebbet is összefogja) kép kellett volna elölről és oldalról!
9/21 anonim válasza:
Nagy mert az egész képernyőt kitölti.. :D
Csinálj egy egész alakos képet és akkor megmondom..
10/21 anonim válasza:
Így mihez viszonyítsuk? Ahhoz hogy értelmes választ kapj a többi részednek is a képen kéne lennie. Fej nem fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!