Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem vagyok megelégedve magamma...

Nem vagyok megelégedve magammal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Rég nem vagyok megelégedve a testemmel azon belül a combommal mert szerintem dagi vagyok.Ezt senki nem mondta nekem egyszerűen csak magamtól jön ahogy látom a tükörbe a lábaim.Mindenki azt mondta hogy csinos vagyok és hogy fejezzem be ezt a önleértékelést az anyukámtól kezdve a barátnőmig.45 kiló vagyok és szeretnék fogyni.Ezért is járok futni .Ha nem is minden nap mert hullafáradt vagyok de tényleg megpróbálok minden nap ha lehet és ha az időjárás is nekem kedvez.Viszont nem fogyok és maradok a 45 kilónál ami bosszant.Azt sem lehet mondani hogy nasizgatok mert próbálok úgy enni hogy odafigyeljek.Nem vagyok beteges és nem akarok anorexiás sem lenni viszont lehetetlen hogy ne fogyak legalább 5 kilót.miért van ez?és hogy tudnék lefogyni anélkül hogy gyógyszert szednék?12/L

2014. aug. 9. 21:24
 1/9 A kérdező kommentje:
plusz vizet iszok nem is olyan cukros sz@rokat de mondjuk egy 12 évesnél ha egyszer kétszer becsúszik 1-2 ivólé szerintem az még nem a világ vége
2014. aug. 9. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Gondolkodtál már azon, hogy mi lesz ha 40 kilósan nel lesz menstruációd és komoly problémáid lesznek a jövőben? Max. 1 kiló! MAXIMUM! De, röbbet ne mert tényleg anorexiásnak titulálnak!
2014. aug. 9. 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Sok zöldséget, gyümölcsöt egyél, emellett a kajáknál tartsd a mértéket. MINDENFÉLE normális kaját ehetsz, csak ne fulladásig egyél. Kaja előtt igyál meg egy pohár vizet, így egyrészt kevesebbet fogsz enni, másrészt gyorsabban lebontja a gyomrod a kaját.

Mekit, Burgert meg a hasonló darált szemeteket felejtsd el.

Otthon is tornázhatsz, amikor nem tudsz futni menni. Akár tornázz egy Bíró Ica/Norbi/Rubint Réka videóra.

Ja és ne a mérlegre állj, hanem vegyél elő egy szabócentit, azért mutat ugyanannyit a mérleg, mert a futástól izmosodsz is, az izom meg sokkal nehezebb a zsírnál:

[link]

2014. aug. 9. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Ja, egyébként tudnunk kéne, hogy hány centi vagy, mert ha 155-160 vagy több, akkor ahhoz képest a 45 kiló iszonyat soványnak számít.

#3-as voltam.

2014. aug. 9. 21:49
 5/9 A kérdező kommentje:
165 kb.
2014. aug. 9. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Így is nagyon vékony vagy! Ne akarj fogyni, mert nem kell. :) A korodbeli lányok sokszor teljesen meg vannak lőve, hogy ők már pedig dagik holott normális, sőt vékony alkatúak általában, de ez velejárója azt hiszem a kamaszkornak. Ez minden lányt utolér. :)

Persze figyelj oda miket eszel és mozogj, hogy egészséges és fitt legyél és de kétlem, hogy fogynod kellene. Ráadásul most vagy abban a korban, hogy rengeteget fog változni a tested, elkezd majd nőni a melled, kicsit nőiesedni a tested, ilyenkor gyakran érezheted, hogy hízol vagy fogysz, mert jönnek-mennek a kilók, alakul és változik a tested. :)

2014. aug. 10. 00:03
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2014. aug. 10. 10:20
 8/9 anonim ***** válasza:

3-as és 4-es vagyok.

Ha 165 centi vagy, akkor ne akarj fogyni, sőt! Sportolj, tornázz, mert valószínűleg így iszonyatosan vékony (és vézna, bocsi :( ) lehetsz. Egy magas vagyok Veled, és 54 kiló (szákásan izmos) vagyok, el sem tudnám képzelni, hogy néznék ki 9 kilóval könnyebben O.o

2014. aug. 10. 17:13
 9/9 anonim válasza:
Én 164cm vagyok és 47 kilo. És nekem is szokták mondani hogy ne akarjak fogyni meg így is elég vékony vagyok. Pedig alacsonnyabb vagyok nálad és súlyosabb.
2022. júl. 5. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!