Nem vagyok megelégedve magammal. Mit tegyek?
Sok zöldséget, gyümölcsöt egyél, emellett a kajáknál tartsd a mértéket. MINDENFÉLE normális kaját ehetsz, csak ne fulladásig egyél. Kaja előtt igyál meg egy pohár vizet, így egyrészt kevesebbet fogsz enni, másrészt gyorsabban lebontja a gyomrod a kaját.
Mekit, Burgert meg a hasonló darált szemeteket felejtsd el.
Otthon is tornázhatsz, amikor nem tudsz futni menni. Akár tornázz egy Bíró Ica/Norbi/Rubint Réka videóra.
Ja és ne a mérlegre állj, hanem vegyél elő egy szabócentit, azért mutat ugyanannyit a mérleg, mert a futástól izmosodsz is, az izom meg sokkal nehezebb a zsírnál:
Ja, egyébként tudnunk kéne, hogy hány centi vagy, mert ha 155-160 vagy több, akkor ahhoz képest a 45 kiló iszonyat soványnak számít.
#3-as voltam.
Így is nagyon vékony vagy! Ne akarj fogyni, mert nem kell. :) A korodbeli lányok sokszor teljesen meg vannak lőve, hogy ők már pedig dagik holott normális, sőt vékony alkatúak általában, de ez velejárója azt hiszem a kamaszkornak. Ez minden lányt utolér. :)
Persze figyelj oda miket eszel és mozogj, hogy egészséges és fitt legyél és de kétlem, hogy fogynod kellene. Ráadásul most vagy abban a korban, hogy rengeteget fog változni a tested, elkezd majd nőni a melled, kicsit nőiesedni a tested, ilyenkor gyakran érezheted, hogy hízol vagy fogysz, mert jönnek-mennek a kilók, alakul és változik a tested. :)
3-as és 4-es vagyok.
Ha 165 centi vagy, akkor ne akarj fogyni, sőt! Sportolj, tornázz, mert valószínűleg így iszonyatosan vékony (és vézna, bocsi :( ) lehetsz. Egy magas vagyok Veled, és 54 kiló (szákásan izmos) vagyok, el sem tudnám képzelni, hogy néznék ki 9 kilóval könnyebben O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!