Mihez kezdjek magammal?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ez az utolsó elõtti évem a gimiben és egyre többen kérdezik, hogy mi szeretnék lenni, hova készülök gimnázium után. Hiába vagyok jó tanuló (biológián és kémián kívül minden ötös, ez a kettõ négyes), nem érdekel a divaton, öltözködésen kívül semmi szinte. Imádok vásárolni, elég sznob is vagyok (azt hiszem ezt a szót használják ilyenkor), mert csak márkás ruhákat hordok, drága parfümöt használok, és sokat foglalkozom a külsõmmel. Középosztálybeli a családom, a sznobkodást spórolt pénzbõl, diákmunkából fedezem, illetve alkalmakra is ilyesmiket kérek. Nem nézek le senkit, én magam is belátom, hogy sokkal hasznosabb dolgokra is lehet költeni a pénzt, mint Chanel parfümre meg Burberry kabátra, mikor olcsóbban is kaphatok jó ruhákat. Nem nagyképûsködök a világnak a dolgaimmal, ráadásul a családom is teljesen normális, csak én lettem ilyen :) Három nyelven beszélek, német felsõfok, angol és olasz középfok. Szerintetek van olyan állás, ami ilyen érdeklõdési körrel passzolna hozzám? Mert tényleg mindig csak ilyesmiken jár az agyam. Egyetemre szívesen járnék, külföldön is akár :) Vonz az utazás, új lakhely, új város...2014. jan. 20. 20:04
1/2 A kérdező kommentje:
Osztálytársaim már mind eldöntötték, céljaik, terveik vannak. Én meg itt állok kukán. :D
2014. jan. 20. 20:07
2/2 anonim válasza:
Van valami ilyen szakma, hogy stylist. Aki a celebeket öltözteti, sminkeli, megdizájnolja hogy nézzenek ki. Mint a "Meleg Márk" az elhíresült stand up comedy részben, aki ki akarta szedni Kiss Ádám szemöldökét. Erre gondolom van is kereslet, mert celebből annyi van, mint a nyü. Annak kéne utánanézni, ezeket hol képzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!