Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mindig visszatérek a szőkített...

Mindig visszatérek a szőkített hajhoz, mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

Le akarok erről szokni, de úgy érzem csak ez áll jól igazán. Viszont a fejbőröm mostanában nem szereti a szőkítést. Meg én is utálom már. Szeretnék valami vagányabb, szebb színt.

Voltam már vörös, barna, fekete, kék, zöld, pink, lila, narancssárga, minden... és a végén mindig vissza a szőkéhez. Valaki beszéljen le róla, vagy nem tudom...:D 14 éve szőkítem a hajam, kisebb kihagyásokkal.

2013. ápr. 12. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban..:) Sajnos én is menthetetlen vagyok,pedig a szőke tönkreteszi a hajam,mindig lenövéssel küszködni,barna jobban is áll a többiek szerint,de én utálom..Főleg hogy vörös beütésű.

Én is voltam már szőke,szőkésbarna,lila,fekete,most vörösesbarna de nem érzem jól magam..

Szerintem ez javíthatatlan dolog:)

2013. ápr. 12. 14:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 5 évig voltam szöszi. Már nagyon hullott tőle a hajam. Ez év januárjában befestettem középszőkére, majd trüffelbarnára. Azóta is barna vagyok, és soha többet szőke :)) akarat!!! kitartás!!
2013. ápr. 12. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!