Mit kezdjek "magammal"?
sziasztok! Egyszerűen nem találom a stílusom.. sok sminket kipróbáltam egyik sem áll jól, a hajam középhosszú még várni kell hogy hosszabb legyen mert akkor nézne ki jól szerintem..és ha kivasalom nagyon szép, de ha nem akk olyan kócos hatása van nem az a sima puha haj.. valahogy olyan a fejformám, hogy a konty sem áll jól, már lófarokban is hülyén néz ki a fejem, picit csontos az arcom, és nemtudom..
majd be akarom festeni a hajam, de nem tudom hogy a szőke milyen árnyalata állna jól, de azt is ha hosszabb lesz.. hosszú hajat akarok mert levágattam és nem állt annyira jó és hosszúból több mindent lehet..
ha priviben küldök magamról képet tudnátok smink ötleteket adni, meg hogy min változtassak magamon? olyan semmilyennek érzem magam.. + frizura ötlet
kérlek írd le h hol laksz meg a korod
köszönöm:)
17L
szia!
én nagyon szívesen segítek.
20/L Békés megye
kaposvár és 21
tudnál több képet küldeni, hogy lássam eddig miket próbáltál? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!