Hány kg-ra tippeltek? 170 cm magas vagyok! Jó vagyok így vagy kezdjek valamit magammal? 10-es skálán milyennek látjátok az alakom?
2014. febr. 11. 21:54
1/45 anonim válasza:
46 vaságyastól
nálam ez már sovány :( de az alakod attól még 9
3/45 anonim válasza:
kb 5 kiló még felmehetne amúgy minden okés.
4/45 anonim válasza:
50? Hízz egy kicsit,vagy valamit kezdj magaddal,mert egy nagyobb fing elrepít téged.
5/45 anonim válasza:
hova lettek a nőies kerek markolható popsi,nagy mell, szélesebb csípő husis lányok...ennyire divat lett hogy minden lány csontsovány?:D
6/45 anonim válasza:
egy kis testformálás nem ártana
8/45 anonim válasza:
Ez már nekem nagyon vékony. Max annyi lehetsz, mint egy cementes zsák... 4/10 jóindulattal.
10/45 anonim válasza:
Nekem is sovány,de az alakod az jó,szexi vagy.Én is 9-et,azaz kilenc pontot adok neked :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!