Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány kg-ra tippeltek? 170 cm...

Hány kg-ra tippeltek? 170 cm magas vagyok! Jó vagyok így vagy kezdjek valamit magammal? 10-es skálán milyennek látjátok az alakom?

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 11. 21:54
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Jajj, de tudják a pasik írni hogy fújj ez vézna, girhes..bezzeg amikor azt kérdezi valaki hogy: pasik, nektek milyen alak jön be? Akkor a válaszok 99%ban ilyesmi képeket kap a kérdező..képmutatás lvl 99.. (Azért nem hinném hogy kirugdosnátok az ágyatokból)
2014. febr. 17. 16:55
 42/45 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, hogy ő van-e a képen, vagy csak hasonlít rá.. Fura, hogy a válaszok 99%-a szerint túl vékony, meg több husi kéne, stb.. Hát, én husis vagyok, de kevés olyan dolog van, amit nem adnék oda, hogy ilyen alakom lehessen..
2014. márc. 2. 10:57
 43/45 anonim ***** válasza:

néhány kiló izom kéne még....

8/10

2014. márc. 21. 16:35
 44/45 anonim ***** válasza:

Az itt lévő kommentek az élő példa arra, hogy igenis leszólják az emberek a vékony lányokat is! De bárcsak ne lenne inkább rá példa... Ha face-en megosztanak egy kövér lányt (egy cikkben, ahol csak képek vannak, nem ismerősök), mindenki odaírja, hogy "jajj, biztos betegségtől ilyen!". Ezzel nincs is baj, őt se kell lefikázni. Viszont, ha egy vékony/sovány lányról tesznek ki képet, akkor senki nem írja oda a betegséges sztorit (pl. gyors anyagcsere, ami mondjuk nem betegség, de hasonló. Nekem is az van sajnos.). Helyette mindneki fikázza, hogy "anorexiás, pálcika, vasággyal 20 kg, elfúj a szél, csontokkal csak a kutyák játszanak [favorit :')], fogpiszkáló, stb... Mert a vékony lányok nem emberek, nekik nem fáj... ááá, nem, dehogy, mért is esne rosszul? -.- Nem azt mondom, hogy mindenkinek ez kell, hogy tetsszen, dehogy. Hála a jó égnek, mindenkinke más az ízlése. De könyörgöm, attól még nem kéne ennyire bántó dolgokat írni! Normálisan is ki lehet fejteni a véleményünket. De esküszöm, meglátom egy kövér lány fotóját, alatta a kommentek: "Ha neked így tetszik, akkor nem kell változtatnod...", "Vannak olyanok, akiknek kifejezetten a husisabb lányok tetszenek...". A másik meg az, hogy rájuk finom kifejezéseket használunk, mint pl husisabb, meg molett. Míg a vékonyakra nyugodtan rámondjátok a nemrég leírt dolgokat, mint mondjuk anorexiás. Akkor is, ha az illető közel sincs az anorexiához, egyszerűen vékony. Ezzel nem csak a bunkóságukat bizonyítják be, hanem azt is, hogy mennyire buták. Ugyanis az anorexia egy betegség.

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.

2014. máj. 25. 16:11
 45/45 anonim ***** válasza:

10/10

Szerintem gyönyörű alakod van,de nekem alapból a modell vékonyság jön be :))

Kb. 45 kg

2014. aug. 9. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!