Nem vághatod egy 15 éves kis csaj fejéhez hogy nem ismeri a pártokat, nem is veszít vele semmit. Mi ez a többes szám első személy? Haver rock együttes billentyűse, és egy közeli ismerősöm a Kárpátia gitárosa Szíjártó Zsolt.. Szerinted én utálom a rock ot? :D Kérdező,még egyszer aranyos vagy jól nézel ki a stílus meg mindig változik. Azzal ne törődj. Légy büszke magadra hisz nincs mit szégyellni.
2014. nov. 17. 15:28
42/68 A kérdező kommentje:
előnytelen a hajad, amúgy 10/7
2014. nov. 17. 15:52
44/68 A kérdező kommentje:
Még annyit kifelejtettem, hogy: Nincsen iPhone-om, hanem Androidom és nem szoktam pasizni, nem vagyok ribi!
És még annyi, hogy pocsék a helyesírásod (jól tudja, az, aki beírt nekem, hogy kire gondoltam)... :)
Nem egyik napról a másikra hagytam fel vele(gondolom ez nekem szólt). Hanem szép lassan kinőttem a külsőségeket. Az ízlésem nem változott, csak már nem tartom életbevágóan fontosnak, hogy az utcán minden szembe jövő embert azonnal tájékoztassak vizuálisan arról, hogy milyen zenéket hallgatok.
2014. nov. 17. 18:56
Utolsó, ott a pont.
Nehogy azt higgye bárki is, hogy a rocksztárok, akiket a fellépéseken extravagánsabb, vagy egyedibb ruhákban láttok, és utánoztok, civilben is úgy öltözködnek.
[link]
[link]
[link]
[link]
Etc, etc...
Vagy vegyük a japánokat, jpop, mjeg jrock, vagy mi.
[link]
Nem így járkálnak az utcán, elhiheted.
2014. nov. 17. 20:06
47/68 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!
Te most komolyan úgy gondolod, hogy én minden nap olyan ruhákba járkálok, amibe mindenki láthatja, hogy én milyen zenét hallgatok?
Mert ez nem így van! :)
Mellékes megjegyzés: a Green Day-ért nem vagyok oda...
48/68 A kérdező kommentje:
Drága utolsó előtti!
Nem neked szólt, hanem az ez egész, amit akkor írtam, az annak szólt, aki azt írta: "Tudom, hogy könnyebb ájfonozni és pasizni, mint művelődni" stb..
49/68 A kérdező kommentje:
Elnézést az utolsó kommentemért! Félre értés történt.. :)
Hát ha az Mszp-t nem ismered,az IOS is bonyolult lenne neked..No jól van engem kitűnő tanulással nem áldott meg az ég,de csajozásban mindig is profi voltam,egyébként meg egyetemista vagyok:) És az a fekete köröm,meg az a pirosas haly nem áll jol..:) a helyesírássomal sosem volt gond,Viszont tizen5 évesen Nem kéne ennyire kiállnod az elveid mellett,és ilyen céltudatosnak lenned..nem vagy tehetségtelen:) sok sikert marad a 10/8
2014. nov. 17. 22:34
Kapcsolódó kérdések: