Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejön az ha egy...

Fiúk! Nektek bejön az ha egy lány fiúsabb egy kicsit?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem szokott szoknyát venni hanem nadrágot és picit fiúsabbak a ruhák.
2014. nov. 13. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, én többször láttam a diszkóban egy leszbikus párt, az egyik csaj nagyon fiús volt, de rohad*tul fel voltam rá izgulva, elég jól nézett ki, ágynak döntöttem volna.

Attól nem lesz fiús egy lány hogy nadrágot hord.A legtöbb lány nadrágot hord nem szoknyát.Nem ettől függ.

2014. nov. 13. 21:30
 2/4 A kérdező kommentje:
De ha a viselkedése is fiúsabb.
2014. nov. 13. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:
43%
Számomra aki úgy viselkedik és úgy öltözik mint egy fiú, az fiú. Én pedig a lányokat szeretem.
2014. nov. 13. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem nem kell játszania a lánynak a védtelen megvédeni való valakit meg jó, hogy ha valaki határozott, nem játssza az ostobát, stb. Meg azokat a csizmákat vagy amiket sok lány hord se bírom..
2014. nov. 14. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!