Egy modell arcú lány, aki picit husisabb, az bejön a pasiknak?
Figyelt kérdés
A husisabb alatt nem egy nagy mellű kerek popsis lányt értek ,hanem egy olyat akinek pl nincs melle,de van egy kicsi has meg combja.2014. jún. 11. 22:23
1/13 anonim válasza:
nekem nem. egyszerűen nem tudom elfogadni a hájt, bocsi :/
2/13 anonim válasza:
Milyen az a "modell arcú"?? Kép nélkül ezt nem lehet megmondani..
3/13 A kérdező kommentje:
Ja nem rólam van szó szóval nyugodtan :D
2014. jún. 11. 23:23
4/13 A kérdező kommentje:
mindeki szerint szép az arca ,de nem jó az alakja . Biztos te is ismersz ilyen lányt.
2014. jún. 11. 23:32
5/13 anonim válasza:
Nem nagyon vesszük észre őket:) Mármint ha sokszor látjuk őket akkor így néha-néha elgondolkozunk azon, hogy nem is lenne olyan rossz csaj, de..úgy igazából tényleg nem vesszük észre őket. Mármint kivéve ha ez valakinek kifejezetten bejön.
6/13 anonim válasza:
1-2 alkalomra bejönne, de hosszabb távon nem kéne, mert annyira nem jó....
7/13 A kérdező kommentje:
Akkor h van az h még is szinte mindegyiknek van barátja ?
2014. jún. 12. 09:09
8/13 anonim válasza:
Én tudom, hogy hogy van ez. Szakadjatok már le erről a hogy lehet, hogy van barátja, mikor hájas/nem szép/nem divatos. Ez úgy lehet, hogy nem mindenki külsőségek alapján választ magának párt, hanem megismeri, rájön, hogy rohadt jófej, jobb, mint a sok sovány megkeseredett liba, akik azon irigykednek, hogy hogy lehet neki barátja. Tudod kedves kérdező, nem minden a külső... "Nincs melle, de van egy kicsi hasa meg combja". Akkor már biztos szar ember és nem lehet pasija...
9/13 anonim válasza:
Így igaz, nem mindenki külső alapján választ társat, mert a külső szépség elmúlik idővel. De lehet, hogy választ egy kedves belevaló kis tündért, aki nem szép, netán kövér is, de évek múlva is tündér marad.
10/13 anonim válasza:
Nem vagyok kövér. De épp csak annyit foglalkozom mások külsejével, mint normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!