Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Manapság a fiúk tényleg túl...

Manapság a fiúk tényleg túl vékonynak tartanak egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=S-1aPR2gi1k&feature=player_d..

Azért kérdem, mert nekem is hasonló alakom van, de egyre többször olvasom itt a fórumon, hogy "kutya játszik a csontokkal" meg ehhez hasonlók... Ezek szerint ez tényleg nem szép, és híznom kéne?

2014. nov. 8. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne törődj ezekkel a sértő kommentekkel. Nem sok értelmes ember jár erre... Sok fiú a karcsú lányokat szereti, ne aggódj.

Személy szerint nekem a karcsú testalkat az ideálom és egyáltalán nem vonzódom a nagy mellekhez, sőt, még kellemetlen érzés is, ha egy nagyobb mellű lány ölel meg.

2014. nov. 8. 23:41
 2/6 anonim válasza:

Mindenkinek nem fogsz tudni tetszeni egyszerre, de nagyon sok fiúnak tetszik a karcsú testalkat.

A sértő kommenteket meg ne vedd ennyire magadra. Vagy akkor vedd magadra a dicsérő kommenteket is.

2014. nov. 8. 23:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez annyira nem is vékony, inkább normál alkat. Mindenkinek más jön be, sajnos van aki nem képes kulturáltan véleményt nyilvánítani.
2014. nov. 8. 23:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem érdekel mennyire vagy vékony, járnék veled, de szerintem ez a kérdés már megint csak egy indok arra, hogy linkelhesd ezt a videót, amit már múltkor megtettél. Illetve ez nem ugyanaz, de ugyanabból a sorozatból való.
2014. nov. 9. 00:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálam meg pont, hogy az tetszik, ha valaki vékony. Mondhatnám úgy is, hogy nincs olyan hogy túl vékony (természetesen az egészséges kategóriát nézve)

Ízlés kérdése, kinek mi jön be. (egyébként így fórumon statisztikát nem igazán néznék; nem tartom megbízhatónak, arról nem is beszélve, hogy bárki írhat bármit; és ugyan azt leírhatja máshol is akár 5x)

2014. nov. 13. 14:05
 6/6 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a pasiknak akkor van bajuk a vékonysággal, ha alacsony termet társul hozzá. Magas+vékony=modellalkat, alacsony+vékony = gyerek na itt jönnek a különböző "kedves" beszólások:-( Sajnos én is ez utóbbi alkattal rendelkezem és gyakran kapok "kedves" megjegyzéseket:-( Van viszont egy kolléganőm, aki 175 cm/55kg, na rá csak úgy tapadnak a férfiak, ő női szemmel nézve is nagyon szép... Más kérdés persze, hogy minden zsák megtalálja a foltját, én a nagy átlag ízléséről beszéltem. Elég ha Te egy valakinek tetszel, aki szeretni fog és hűséges lesz hozzád, akkor nem számít az,hogy a férfiak többsége szerint ki a szép:-)
2014. nov. 25. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!