Manapság miért a pávák a menők?
Figyelt kérdés
Nem tudom h Divat kategóriába kellett vna tennem, de miért ilyen menők?2014. júl. 27. 18:40
2/11 anonim válasza:
Hol menők? Mert felénk biztos nem.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem vetted észre h ők vannak az 1. sorban?
2014. júl. 27. 18:50
4/11 A kérdező kommentje:
Miért, ti merre vagytok? Felénk ők a menők!
2014. júl. 27. 18:51
5/11 anonim válasza:
Nem menők, az én szememben biztos nem. Gázul néznek ki.
6/11 anonim válasza:
attól még hogy menőnek gondolják/érzik magukat még nem azok.. és neked sem kell annak tekintened őket
7/11 anonim válasza:
A menőség sajnos, nem úgy működik, hogy gondolsz egyet és már nem is népszerűek. Tényleg ők számítanak menőnek, a lányok szemében szerintem már nem annyira, de a fiúknál tényleg ez a divat. Nekem nagyon nem tetszenek. Még van egy-két fiú, aki normálisan öltözik, még, ha hord pár "pávásabb" cuccot is, de a személyiségük is annyira furcsa, olyan buták vagy nem is tudom. Nem szimpatikusak. Én lány vagyok és gáznak érezném magam egy ilyen fiú mellett, hogy kevesebbet törődöm magammal mint ő. Nem sminkelek, nem öltözök át naponta 10x és nem igazgatom a hajamat órák hosszat. Most belegondolok, hogy elmennénk sétálni és ott ücsörögnék egyedül mert ő még a haját zselézi és nem tudja mit húzzon fel....
8/11 anonim válasza:
Nem menők,ezt csak ők hiszik magukról.
9/11 A kérdező kommentje:
6.os: én nem tekintem őket annak, csak a legtöbben (főleg a csajok)
2014. júl. 28. 10:33
10/11 anonim válasza:
A hatos vagyok , és lány is vagyok :) . És szerintem röhejesen néznek ki .. és ha néha belegondolok, hogy ők lesznek a jövő emberei hát eléggé elborzadok :o Nem tudom elképzelni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!