Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vegyek szerintetek olyan...

Vegyek szerintetek olyan kézitáskát ami manapság divatos lányok körében az iskolában, ha biciklivel fogok közlekedni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már nem hátizsákkal iskolába járni, de mindenképp szeretném biciklivel bejárni, csak úgy érzem a kettő nem fér össze, nem tudnám hogy vinni a táskát.
2014. aug. 29. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Használj oldaltáskát, ha nincs sok holmid, bármelyik jó, ami tetszik. Több cuccal érdemesebb direkt bringás táskát nézni, amin van stabilizáló pánt, de nem kell, hogy futárzsák legyen, vannak sokkal nőiesebb darabok is. Ha mindenáron kézitáskát akarsz, akkor vagy kosár (ha nem túl nagy a táska), vagy csomagtartó, de gondolt át, hogy hogyan tudod megfelelően rögzíteni.
2014. aug. 29. 14:24
 2/5 anonim ***** válasza:
szerezhetsz egy kosarat is akár a biciklidhez, ha ragaszkodsz a kézitáskához :)
2014. aug. 29. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, ahogy előttem válaszoló is írta, akkor legyen a bicikliden kosár vagy csomagtartó, és abba tedd. Ha ezt nem tudod megoldani, szerintem maradj a hátizsáknál, biciklinél az jobb.
2014. aug. 29. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:
A kézitáska nagyon nem divatos, a hülye pitsák hordják csak akiknek a karjuk leszakad a sok cucc alatt... iskolába nem való.
2014. aug. 29. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem maradj a rendes hátizsáknál, max oldaltáskánál..sokkal praktikusabb, mint a t-rexes táskák, pláne, ha biciklivel jársz.
2014. aug. 29. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!