Fiúk! Milyen szemüveg tetszik a lányokon?
Figyelt kérdés
Ha lehetne képet is linkeljetek róla! És milyen szemüveg nem jön be egy lányon? Melyik az amelyiket nagyon visszataszítónak tartjátok? Az oldalt vastag fekete keretes szemüveget milyennek találjátok? Köszi! ^^ (Az értelmes válaszolóknak megy a zöld kéz)2014. júl. 28. 01:53
1/7 anonim válasza:
Ezt így nehéz megmondani, mert hiába tetszik egy szemüveg, ha nem áll jól annak,aki hordja, de nekem ez pl tetszik:
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Igen ezek csinik, csak mondjuk az igaz, hogy napszemcsi, de a ferfi pilotaszemuveg az valami rettenet homaros, ferfias es ahogy takarja azt a pici fejuket siman levagja az ember, hogy az ellenkezo nem szemuveget hordja, mert ha noi is lenne belole akkor az nyilvan kisebb lenne...
4/7 anonim válasza:
igen, valami műanyagot, de szerintem a fehér néz ki nagyon jól
5/7 anonim válasza:
de ízlésed szerint... mindegy igazándiból.. neked kell hordani, neked kellene tetszenie..
6/7 anonim válasza:
Amilyen jól áll neki. Pl a kerek, vagy banyás, vastag fekete sztk keretes borzasztó ronda mindenkin. A többivel általában nincs gond.
7/7 anonim válasza:
Bár én lány vagyok azért remélem nem baj, ha válaszolok.
Nekem geek szemüvegem van, mindenki azt mondja, hogy nagyon jól áll. Barátom meg egyenesen imádja ha rajtam van. :D
Persze ez a szemüveg sem áll jól mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!