A karika fülbevaló divatos még?
Figyelt kérdés
Régen tök sokan hordtak karika fülbevalót (főleg ezüst színűt), kisebbet/nagyobbat. Mostanában nem nagyon látom, hogy ilyet hordanának az emberek. Kiment a divatból?2014. júl. 17. 16:50
1/5 anonim válasza:
Nem tudom hogy divatos-e, de nekem bejön a nagy karika füllbevaló :)
2/5 A kérdező kommentje:
Én is most találtam meg egy régi nagyobb karika fülbevalómat, és akkor gondoltam bele, hogy milyen régen volt már rajtam :) pedig nagyon szerettem/szeretem :D
2014. júl. 17. 17:01
3/5 anonim válasza:
Szerintem akkor nyugodtan vedd fel újra. Én pl örülök, ha látok nagy karikafüllbevalóval hölgyeket :) sajna már tényleg nem hordják annyian :(
4/5 anonim válasza:
Van akinek borzalmasan áll, de amúgy én még látok nőket vele:D De szerintem nem valami szép, 10ből 8 nőnek igénytelen:S Pedig nekem is tetszik de valahogy nem érzem magamhoz illőnek:D
5/5 anonim válasza:
Már nem igazán divatos annyira, mint pár éve volt. Ehhez szerintem az is hozzátartozik, hogy egy idő után az összes puruttya cigány ilyet hordott :/
Van, akinek nagyon jól áll, de sokaknak közönséges lesz tőle az arca, például nekem is. Hiába van egyébként bájos, kislányos arcom, karika fülbevalóval olyan vagyok, mint egy kis k..va.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!